Főoldal Hírek The Siren címmel ad ki új könyvet Kiera Cass, A Párválasztó szerzője

The Siren címmel ad ki új könyvet Kiera Cass, A Párválasztó szerzője

0
Oszd meg!

Mielőtt megjelent volna Kiera Casst világszerte elismert íróvá tette volna A Párválasztó sorozat, magánkiadásban jelentette meg első regényét, ami a The Siren címet viseli. Ez a mű jelenik meg most új kiadásban, csodaszép új borítóval, és némileg átdolgozva Kiera kiadójának a gondozásában. A megjelenés 2016. január 26-án esedékes.

A The Siren története szerint a szirének hangja halálos az emberekre, éppen ezért nem alakíthatnak ki szoros kötődést velük, hiszen a hangjuk egy halálos fegyver. Amikor a hősnő, Kahlen a szirén megismeri a jóképű Akinlit, aki ráadásul ember, már nem tud ragaszkodni a szirén szabályokhoz. Kérdés van-e mód arra, hogy együtt lehessen a választottjával.

A történet némiképp az Arielle, a kis hableány alapjait vetíti elénk, és már el is képzelem, ahogy Kahlen némán hódítja meg Akinlit, de mindettől függetlenül kíváncsi vagyok a regényre. Remélem a Gabo Kiadótól várható a magyar fordítás. Aminek viszont már most örülhetünk, hogy érkezett egy új könyvtrailer a műhöz, ami fent meg is tekinthető. Nagyon meghozza az ember hangulatát a könyvhöz, ugye?

kiera-cass-the-siren

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here