Főoldal Hírek A Dal 2016: Ez a tíz dal mérkőzik meg elsőként | Élő...

A Dal 2016: Ez a tíz dal mérkőzik meg elsőként | Élő Blog közeleg!

0
Oszd meg!

Éljen! Végre újra szól A Dal, és hat hét múlva az is eldől, ki képviseli hazánkat Az Eurovíziós Dalfesztiválon! Természetesen az Élő Blog sem marad el. Amit garantálni tudok, hogy az első három elődöntőről, és a végső döntőről élő blogolok, de a két középdöntőt nem tudom megígérni.

a-dal-2016

A zsűritagok ugyan Pierrot kivételével mind lecserélődtek, de a tavaly beújított szavazási mechanizmus szerencsére maradt a régi. A dal előadása közben a nézők telefonos applikáción vagy sms-ben pontozhatnak, ebből átlagot vonnak, és így a nézői pontszám is egyenértékű lesz a zsűri által leadott 1-1 szavazattal. Az öt legtöbb pontot szerző előadó tovább jut, míg a maradék ötből egy továbbmehet a nézői szavazatok segítségével. Nekem tetszik ez a rendszer, így látszatra több beleszólása van a nézőnek.

a-dal-2016-freddie

Az első elődöntő most szombaton, 19.40-kor kezdődik a Dunán, és már azt is tudni lehet, melyik tíz dal mérkőzik meg. Itt van a két kedvencem is, Benjitől imádom a Kötéltáncot és Freddie hangját és a dalát is csípem. Nekik nagyon drukkolok, remélem továbbjutnak, sőt, azt se bánnám, ha győznének. Alább megtalálható mind a tíz fellépő, aki szeretné, meghallgathatja előre, és már most választhat kedvenceket. Szombat este az Élő Blogon remélem minél többen találkozunk!

Benji – Kötéltánc

ByTheWay – Free to Fly

Egy Másik Zenekar – Kéne közös kép

Fehérvári Gábor Alfréd “Freddie” – Pioneer

Mohamed Fatima – Ott leszek

Mushu – Uncle Tom

Odett – Stardust

Tolvai Reni – Fire

Török Jázmin – Power of Love

Veres-Kovács Petra – Singing Peace

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here