Főoldal Hírek Az 5. hullám a moziba rántotta a magyar nézőket

Az 5. hullám a moziba rántotta a magyar nézőket

2
Oszd meg!

Csütörtökön itthon is bemutatták a Rick Yancey könyvéből készült Az ötödik hullám című filmet, aminek a főszerepében Chloe Grace Moretz tündökölt. A mozipénztáraknál jól teljesített az alkotás, az első héten 25.270 magyar nézte meg, ami ötezerrel több, mint Az útvesztő, és tíz ezerrel több, mint A Beavatott nyitánya.

5-hullam

Amerikában csak most csütörtökön mutatkozik be Az ötödik hullám, így egyelőre várnunk kell még, hogy kiderüljön, tényleg hatalmas siker lesz-e az adaptáció. A marketing gépezet viszont remekül működik, nemrég megjelentek ezek a szuper karakter plakátok, amik alább mind megtekintehőek.

A film megnézése előtt javaslom a könyv elolvasását is. Ebben a cikkben öt indokot találsz, hogy miért érdemes lecsapni Rick Yancey remekművére!

az-otodik-hullam-karakterposzter-01 az-otodik-hullam-karakterposzter-02 az-otodik-hullam-karakterposzter-03 az-otodik-hullam-karakterposzter-04

3981 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Érdekel a film, de iszonyat rossz a kritikai visszhangja, mondjuk a könyvnek sem volt valami nagy rajongója. Azért majd itthonról kap egy esélyt. Most az Oscar-jelöltek nagyobb előny képviselnek nálam.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here