Friss megjelenés: Felkai Ádám – Para körút

  0
  Oszd meg!

  Decemberben jelent meg az Aranymosás-győztes Felkai Ádám első regénye, a Para körút, amit leginkább egy humoros, jópofa krimis ponyvaként tudnék jellemezni. A műről és a szerzőről alább információkat és érdekességeket találsz, sőt, meg is nyerheted a könyv egy példányát a blogturnén belül.

  02-sor

  A könyvről:

  para-korutFelkai Ádám – Para körút
  Oldalszám: 272
  Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  Országos megjelenés: 2015.12.08
  Fehér Edina főzőmániás ápolónő, aki imádja krimiket, és most bele is cseppent egybe. Vajon a jóképű főzőpartnere, aki elhívta őt a pesti gyorsétterembe, épp meggyilkol valakit a vécén
  Vajon a férfi különös és nem épp jóképű apja miféle titkokat rejteget?
  Ahogy múlik az éjszaka, Edina felfedezi Budapest ismeretlen, izgalmas arcát, ahol az éjszakai járat nem egyszerűen csak tömegközlekedési szolgáltatás, ahol titkos alagutak nyílnak az Oktogon földalatti állomásáról, és ahol a gyilkosok meglepő állatmaszkokat viselnek.
  Randi a halállal a 4-6-os villamos vonalán!
  Ahogy az állomások követik egymást, úgy nő a veszély is. Ki barát, ki ellenség? Egyáltalán van különbség a kettő között?
  Sodró lendületű, lebilincselően humoros krimi, vérbeli ponyva egy nagyszerű író tollából.

  02-sor

  Borító variánsok:

  A Könyvmolyképző Márkabolton a Para körút több borítótervezetére is lehetett szavazni, alább ezeket nézheted meg. Eme terveken még a könyv leánykori neve, a 4-6-os halálrandi látható.

  02-sor

  A szerzőről:

  A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán szerzett diplomát magyar nyelv és irodalom szakon. Lackfi János és Vörös István neveivel fémjelzett kreatív írás specializációt is elvégezte az egyetemi évek alatt. A Roham Irodalmi és Művészeti Magazin által indított, „Az eltűnt idő nyomában” című pályázaton második helyezést ért el 2008-ban Az Árnymajmok című novellájával, amit a magazin le is közölt. Ez volt az első nyomtatásban történő megjelenése. Ezután több pályázaton is helyezést ért el, többek között harmadik helyet a „100 éves a Nyugat” pályázaton, illetve elsőt az SFmag.hu „II. Fantasztikus Kéziratok Éjszakáján”. Jelenleg fordításból és újságírásból él. Első nyomtatásban is megjelenő regénye, a Para körút a „III. Aranymosás mese- és regénypályázat” keretén belül nyert publikálási lehetőséget. 2015 szeptembere óta a ContentLab & Factory tartalomfejlesztő cég által szervezett hallagatói és gyakornoki program résztvevője. Budapesten lakik két kisgyerekével és a feleségével.

  felkai-adam

  02-sor

  Interjú Felkai Ádámmal:

  Az Aranymosás oldalra kikerült egy interjú a szerzővel, amiben számos érdekességet elmesélt a könyvről és önmagáról egyaránt. Az interjú ide kattintva elolvasható, alább pedig kiemeltem egy részletet, amiben Felkai Ádám elmondja, hogy kinek ajánlja a mű elolvasását.

  A Para körutat elsősorban azért írtam, amiért mostanában szinte minden regényemet. Nagyon szerettem volna olvasni egy ilyet, de nem volt. Ha tehát valaki szeretne egy mai, hazai környezetben játszódó bűnügyi sztorit, amiben szatirikusan megjelennek a mi életünk problémái, és szórakoztatóirodalomként is megállja a helyét, az szerintem jó helyen keresgél, amikor leemeli ezt a könyvet a polcról.

  FELKAI ÁDÁM – PARA KÖRÚT – BLOGTURNÉ

  [restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”] [restab title=”A blogturnéról” active=”active”]

  Felkai Ádám lehengerlő humorú, rendkívül izgalmas első könyvével rögtön belopta magát a szívünkbe. A 01. 13-ától 17-éig tartó miniturnén elkalauzolunk benneteket Budapest utcáin. Érdemes velünk tartani, mert a turné végén egy könyv gazdára talál.

  para-banner

  [/restab] [restab title=”Nyereményjáték“]

  A könyvben fontos szerepet játszanak a különböző állatokat ábrázoló maszkok. Minden állomáson találtok egyet-egyet, és nem lesz más dolgotok, mint az állat nevét beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
  Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 órája van a kiküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

  sfsfsf

  a Rafflecopter giveaway

  [/restab] [restab title=”További állomások“]

  [/restab][/restabs]

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here