Főoldal Hírek Coming outolt Charlie Carver, a Teen Wolf sztárja

Coming outolt Charlie Carver, a Teen Wolf sztárja

0
Oszd meg!

Legyél az, akire fiatalon szükséged volt” – ezzel a felirattal rakott ki képeket a Teen Wolf és a Született feleségek huszonhét éves sztárja, Charlie Carver. A színész ezt az idézetet úgy egy éve látta, és bár nem tartja magát spirituális “idézet-követő” embernek, de ez nagyon elgondolkodtatta. Majd döntésre sarkallta.

Charlie Carver előbújt abból a bizonyos szekrényből
Charlie Carver előbújt abból a bizonyos szekrényből

Charlie Carver Instagramon bújt elő, és vallotta be, hogy a fiúkhoz vonzódik. Már korábban meg akarta tenni, de tartott tőle, hogy beskatulyáznák a rendezők, vagy megbicsaklana emiatt a karrierje. Fiatalabb korában nem volt előtte példakép, akire felnézve azt mondhatta volna, ha ő képes volt előbújni, akkor én is képes vagyok rá. Most Carver eljutott arra a pontra, hogy bátran meri vállalni a nyilvánosság előtt is önmagát és reméli, ezzel másoknak is segíthet.

A Teen Wolf-ban már alakított meleg karaktert
A Teen Wolf-ban már alakított meleg karaktert

“Sokáig éltem úgy, hogy nem éreztem szükségét a bejelentésnek. A szeretteimnek előbújtam, és ez elég volt. Hinni akartam egy világban, ahol tulajdonképpen lényegtelen a szexualitásom”

A színész Instagram oldalán a teljes vallomás elolvasható (part1 + 2 + 3 + 4 + 5). Csodás gondolatokat tárt elénk a színész, és innen is gratulálok a bátorságához, amiért elő mert bújni.

A képen az ikertestvérével, Max Carverrel látható
A képen az ikertestvérével, Max Carverrel látható

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here