Főoldal Hírek Crystal Reed újra a Teen Wolf csapatát erősíti!

Crystal Reed újra a Teen Wolf csapatát erősíti!

1
Oszd meg!

Évekkel ezelőtt Crystal Reed azért szállt ki a Teen Wolf-ból, hogy beindíthassa a mozis karrierjét. Ez nem igazán jött össze, így most újra visszatér a Teen Wolfba, igaz, egy kis csavarral.

crystal_reed_teen_wolf_back_01

Reed a sorozat egy epizódjában lesz látható, amit február 23-án mutat be az amerikai MTV. Nem Allison Argentet játssza majd, hanem egy Marie-Jeanne Valet nevű nőt, Allison egyik ősét, és flashback jelenetekben fog feltűnni. “Allison életének olyan csodálatos vége volt, úgy érzem, ha bármi módon visszatérne, azzal elrontanánk a szép történetét” – nyilatkozta Reed a Buzzfeednek.

crystal_reed_teen_wolf_back_02

A Buzzfeednek köszönhetően több képet is megnézhetünk Reed jelenetéről, sőt, a csapat kapott egy insider pletykát is, miszerint a kreátorok már beszélgettek egy esetleges Argent családi spin-off sorozaton, így könnyedén elképzelhető, hogy még több Argentet ismerhetünk meg.

crystal_reed_teen_wolf_back_03 crystal_reed_teen_wolf_back_04 crystal_reed_teen_wolf_back_05

1 hozzászólás

  1. szerintem nagyon jo lenne ha Lydia vissza tudná hozni alisont az eletbe is kideulne hogy csak ugy elhetne tul ha verfarkas lesz ujra egyutt lehetne scottal es ujra minden a regi lenne es ez szerintem egy jo megoldas lenne mivel benne volt az 5 evdban hogy vissza lehet hozni es sok rajongo szerint is jo otlet☺☺

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here