Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Évértékelés: Öt emlékezetes pillanat a 2015-ös magyar műsorokból

Évértékelés: Öt emlékezetes pillanat a 2015-ös magyar műsorokból

7
Oszd meg!

Magyar tévéműsorok terén emlékezetes évet tudhatunk magunk mögött. Átnyúlt a Rising Star 2015 első felére, utána lement Az Ének iskolája, az RTL új és nagyszabású műsorokkal indította az őszt, a tv2 pedig tarolt a Sztárban sztárral. Nem volt egyszerű kiválasztani az öt legemlékezetesebb pillanatomat, de nagy nehezen sikerült. A tavalyi lista ide kattintva olvasható.

02-sor

5. Molnár Nikolett döntős előadása a Hungary’s Got Talentben

Én is azok közé tartoztam, akik amint először meglátták Kovács Nikolettet és a rudat, nem vártak nagyon elbűvölő produkciót. A válogatón nem is fogott meg annyira, az elődöntőn már kezdtem felfigyelni rá, a döntőben pedig elhozta a csodát. Az, ahogy művészetet generált a rúdtáncból bámulatos volt, és annyira sajnálom, hogy nem ő nyerte meg a műsort.

02-sor

4. Singh Viki és Kasza Tibor duettje a Rising Starban

Már a tehetségkutató elején egyértelmű volt, hogy Singh Viki nagyon tehetséges, egy igazi profi, akinek helye van a mezőnyben. Viszont nem sok olyan előadása volt, ami igazán megérintett volna. Na de az a duett Kasza Tibivel, azok a kristálytisztán kiénekelt magas hangok! Varázslatos volt, minden tiszteletem az övé.

02-sor

3. Csemer Boglárka “Boggie” A Dal győzelme

A Dal és az Eurovíziós Dalfesztivál számomra olyan, mint a foci drukkereknek az Európa Bajnokság. Minden évben nagyon várom, izgulok, hogy ki képvisel minket Európa színpadán, és aztán tovább izgulok a jó eredményért. A top 30-as mezőnyből Boggie volt a kedvencem, nagyon örültem, hogy ő nyert, még úgy is, hogy nem ért el túl jó helyezést az Eurovízión. Büszke vagyok rá, hogy ezzel a dallal és így képviselt minket Boggie.

02-sor

2. Mező Misi folyamatos bullyingja Kovács Gyopár ellen

kovacs-gyopar

Sajnos a Rising Star nem úszta meg a Feke Pál-féle botrányokkal. Mező Misi ugyanis többször inzultálta Kovács Gyopárt, folyamatos rettegésben tartva a tizenhat éves lányt. Ezt nevezik ám bullyingnak, és minden egyes alkalommal, amikor Gyopár ott remegett a zsűri értékelését hallgatva, és szótlanul tűrte Misi folyamatos gyalázását, a szívem szorult össze.

Gyopár az esetek után nem sokat nyilatkozott erről, bár elismerte, nagyon félt Mező Misitől. (És mindezt élőben is megerősítette, amikor a Glamour-gálán lehetőségem volt interjút készíteni vele).

Még mindig nagyon felháborítónak érzem az esetet, és sajnálom, hogy emiatt is emlékszem erre a színvonalas műsorra, aminek nagyon várom a folytatását, csak lehetőleg Mező Misi és Feke Pál-mentesen jöjjön.

02-sor

1. Tóth Gabi “Nem leszek a játékszered” előadása a Sztárban sztár-ban

Fantasztikus előadás volt, részemről a Sztárban sztár csúcsát jelentette. Még mindig megborzongok, akárhányszor hallgatom újra. Nehéz volt ám ezt az egyet kiemelni, szuper évadon vagyunk túl. A top 5 előadásomról már írtam egy összefoglalót, mindegyiket nagyon szerettem. És igen, újra megismétlem: szerintem a 2015-ös volt a Sztárban sztár legminőségibb évada.

7 Hozzászólások

  1. -A Rising starral kapcsolatban egyetértek.Sajnáltam azt a kislányt,mégha nem is volt a kedvencem.Igaz volt alapja a kritikának,csak nem olyan stílusban kellett volna tálalni,mint ahogy azt Mező Misi tette,és akkor az internetes kommentekről,amiket kapott ez a kislány még nem is beszéltem .Akárhogy is ő még csak 16 éves (ha jól tudom) és nem volt mögötte akkora rutin és tapasztalat,mint mondjuk Singh Viki,Gondi Helén vagy Czibi Norbi mögött,ezt nem ártott volna figyelembe venni.Ráadásul még van ideje bőven,tud még tanulni,fejlődni.Számomra az egyetlen,aki miatt volt értelme ennek a tehetségkutatónak,az Fehérvári Gábor Alfréd.A TV2 még nem jelentette be,hogy tervez-e második évadot,bár én meglennék nélküle.Mindenesetre ha lesz remélem lecserélik a zsűrit.És azt is remélem,hogy Mező Misi nem fog több ilyen jellegű műsorban zsűrizni (a Voice-ban sem bírtam amúgy).

    -A Sztárban sztár ezúttal is bizonyított.Noha Csobot Adél 4. helyezésével nem értettem egyet (szerintem már az első adásban ki kellett volna esnie).Peter Sramek viszont nagyon kellemes meglepetés volt számomra.Remélem ősszel lesz 4. évad.

  2. Rising star nagyon jó műsor volt remélem idén ősszel újra elindul. Örülök hogy nem Czibi Norbi hanem Palmira nyert habár eddig úgy tűnik hogy a hátrább végzett előadónak nagyobb sikerük van pl: Peter Sramek Fehérvári Gábor, Singh Viki. A dalban én is örültem Csemer Boglárka győzelmének. A tavalyi Dalban nagy meglepetés volt számomra a Spoon nem gondoltam volna hogy a top 4-ig eljutnak. Sztárban sztár tavaly is jó volt örülök Gáspár Laci lett a győztes. Hungary got talentbe egy csapat nyert ami eddig nem fordult elő a hazai tehetségkutatókba. Nekem Király Viktor amerikai Voices szereplése is emlékezetes volt.

      • Viktor nem magyar, hanem amerikai műsorban tűnt fel, a poszt viszont a 2015-ös magyar műsorok emlékezetes pillanatairól szólt, így Viktor sajnos nem kerülhetett be :(

    • Bizony, ez nekem is feltűnt. Szegény Palmira eléggé eltűnt, míg pl. Czibi debütáló dalát is rongyosra játszották a rádiót.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here