Főoldal Hírek Új fotók érkeztek a Bridget Jones harmadik részéhez

Új fotók érkeztek a Bridget Jones harmadik részéhez

1
Oszd meg!

Az Entertainmaent Weekley jóvoltából több új fotót is megtekinthetünk az új Bridget Jones filmből, amiben Renée Zellweger, Patrick Dempsey és Hugh Grant a főszereplők.

bridget_jones_3_uj_foto_02

Ez része egy új kihívásnak, felfedezni, hol tart Bridget az új életében.” – nyilatkozta Zellweger. – “De mint színésznő, úgy érzem, mintha visszatértem volna egy régi jó baráthoz. Imádom ezt a karaktert, szeretem, ahogy elmeséli milyen érzés nőnek lenni, és tényleg olyan fontos információkat közöl, amik életünk egy szakaszában sokat jelentenek. Nagyon jó elmesélni egy történetet Bridget jelenlegi életszakaszában.

A film 2016. szeptember 16-án debütál a mozikban, és amit a történetről tudni lehet, hogy Bridget még mindig szingli, negyvenhárom éves, most éppen terhes, és fogalma sincs arról, hogy ki lehet az apa: Jack (Patrick Dempsey), a milliárdos hódoló, vagy a régi szerelem, Mark (Colin Firth). Izginek hangzik!

bridget_jones_3_uj_foto_01

1 hozzászólás

  1. Alig várom már! :) Imádtam az első két filmet. Tibi viszont elírtad Hugh Grant nem tér vissza, sajnos :( Colin Firth-re gondoltál ;) Boldog új évet Tibi!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here