Főoldal Hírek Jennifer Lawrence bearanyozta egy kórház karácsonyát

Jennifer Lawrence bearanyozta egy kórház karácsonyát

2
Oszd meg!

Jennifer Lawrencet eddig is nagyon szerettem, de most aztán egyszerűen imádom! Az éhezők viadala sztárja ellátogatott a szülővárosának a gyerekkórházába, hogy felvidítsa az ünnepeket is bent töltő gyermekeket.

A dolgozók elmondása alapján ez nem pr-látogatás volt, mindezt bizonyítja, hogy profi fotók nem is készültek, az alábbi képek is a bent lévők twitter fiókjain jelentek meg. Az ott lévők szerint Jennifer tényleg érdeklődő volt, elbeszélgetett a gyerekek mellett a szülőkkel és a személyzettel is. A fotók alapján az oscar díjas színésznő bearanyozta a kórház karácsonyát, ezért pedig jár a hatalmas pacsi és a tisztelet.

jennifer-lawrence-karacsony-00 jennifer-lawrence-karacsony-0 jennifer-lawrence-karacsony-01 jennifer-lawrence-karacsony-03 jennifer-lawrence-karacsony-04 jennifer-lawrence-karacsony-05 jennifer-lawrence-karacsony-06 jennifer-lawrence-karacsony-07

2 Hozzászólások

  1. Jen amúgy nem először látogatott el a Kosair kórházba. Szerintem én már tavaly, de talán már tavalyelőtt is olvastam/láttam erről hírt. Szóval már régóta kedvelhetjük ezért Jent.
    És igen, ez csak “amolyan” magánlátogatás, máskor is csak a helyi újság írt róla maximum és privát Tweetek kerülnek elő róla.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here