Főoldal Hírek Hatalmas botrány a Miss Universe szépségversenyen!

Hatalmas botrány a Miss Universe szépségversenyen!

2
Oszd meg!

Tegnap este volt a Miss Universe, ahol olyan What The Fuck dolog történt, amire talán még nem is volt példa a szépségversenyek történetében. Az első két helyen Miss Kolumbia és Miss Fülöpszigetek állt, és a veterán műsorvezető, Steve Harvey végül Kolumbiát hirdette ki győztesnek. Szerencsétlen bő két percig azt hitte, hogy ő a világ legjobb nője. Aztán jött a fekete leves…

A műsorvezető ugyanis kijelentette, hogy rosszul olvasta fel a lapot, a győztes mégis Fülöpszigetek. Mindezt persze élő adásban. Kolumbiát sajnos nem mutatták, pedig kíváncsi lettem volna az arckifejezésére, a Fülöpszigeteket képviselő Pia Wurtzbach viszont nagyon örült, és aztán totál megilletődve lépett a kolumbiai Ariadna Gutiérrez mellé, hogy aztán végül az ő fejére kerüljön a korona.

The 2015 Miss Universe Pageant

A műsorvezető élőben próbált magyarázkodni, de nem túl sok sikerrel, mert elég nagy hibát követett el, szerencsétlen kolumbiai nőnek most elég rossz lehet… Twitteren így magyarázott:

“Teljes szívemből kérem Miss Kolumbia és Miss Fülöpszigetek bocsánatát a hatalmas hibám miatt. Borzasztóan érzem magam. Továbbá bocsánatot kérek a nézőktől, amiért nekik is csalódást okoztam. Ez tényleg, őszintén nagy hiba volt. Nem akartam elrontani ezt a csodálatos estét eme színjátékkal. Csodálatosak voltak a versenyzők. Mindannyian csodálatosak”

universe-1

universe-2

Hát egy biztos, Harvey több szépségversenyt már biztos nem kap meg, és mindezek után ez a lehető legjobb döntés. Mindenesetre az becsülendő, hogy elismeri a hibáját.

A versenyen egyébiránt Magyarország is részt vett, minket Nagy Nikoletta képviselt, de a húsz éves lány nem jutott be a top 15-be.

4478 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here