Naná, hogy az nyerte a Hungary’s Got Talentet akin majd’ bealudtam

  5
  Oszd meg!

  Sejtettem én, hogy ez az este nem úgy zárul, ahogy én azt szeretném. A Hungary’s Got Talent első évadát kábé a legunalmasabb versenyző, a Dirty Red Light Crew csapata nyerte meg. Félreértés ne essék, becsülöm a srácok munkáját, nem lehetett semmi a színpadra vinni a produkciót, csupán maga a produktum nem nyerte el a tetszésem, különösen a vetélytársak fényében. Unalmasnak és erőtlennek éreztem, és hiába próbált látványosnak lenni, annyira nem feküdt.

  hungarys-got-talent-04

  Miközben zajlott az eredményhirdetés úgy voltam vele, hogy hajrá, hajrá Molnár Nikolett, mert amit a rúdon csinált szerintem elképesztő volt, pláne a ma esti produkciónál. Végül sejtettem, hogy nem ő lesz a győztes, szóval úgy drukkoltam, hogy nekem mindegy ki győz, csak ne a Dirty, vagy a Talamba legyen. Naná, hogy Balázs az egyik nevet üvöltötte. Hát ez van, ezt kell szeretni, a műsor pedig elsősorban ízlés kérdése.

  hungarys-got-talent-01

  Ami magát az utolsó adást illeti, ez volt talán az eddigi legjobb, innen kellett volna eleve indítani, és normális tehetségkutató módjára heti egy, maximum két produkciót kiejteni. Ez a menetrend túlságosan gyors volt, keveset kaptunk a tehetségekből, nem volt elég idő igazán megismerni az előadókat. Kár értük. Mindent egybevéve azért jól szórakoztam, csak azt sajnálom, hogy Balázsból kitört a nárcisztikus állat, és a kopasz frizuráját tolta ahelyett, hogy a tehetségekre vetülhetett volna a hangsúly.

  hungarys-got-talent-03

  A Hungary’s Got Talent tehát véget ért, és figyelembe véve a nézettségi adatokat ebből bajosan lesz második évad. És nem is bánom, ez az egy szezon is bőven elég volt, és sajnos eléggé alulmúlta a várakozásaimat. De legalább a zsűrit kedveltem, őket másutt szívesen megnézném – akár egy új Csillag születikben is. Ősszel viszont érkezik az X-Faktor, szeretettel várom, mert gyászos volt ez az ősz normális tehetségkutató nélkül. Molnár Nikolettnek pedig nagyon drukkolok, bízom benne, hogy viszont látom majd még a remek produkcióit!

  hungarys-got-talent-02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here