Főoldal Hírek A Dal 2016: Új zsűri, régi műsorvezetők és a top30 dal!

A Dal 2016: Új zsűri, régi műsorvezetők és a top30 dal!

4
Oszd meg!

Ma a köztévé sajtótájékoztatón jelentett be minden fontos információt A Dal 2016 Eurovíziós előválogató kapcsán. A műsorvezetők személyében nem történt változás, akárcsak idén, így jövőre is a Tatár Csilla & Harsányi Levente páros lesznek a show házigazdái.

csilla-levente

Ami viszont meglepő, hogy a köztévé szinte a teljes zsűrit lecseréli, távozik az első évadtól helyet foglaló Csiszár és Rákay is. Ruzsa Magdolna helyére Zséda érkezik. Új tagként állhat helyt a Skorpió és az LGT zenekarból ismert Frenreisz Károly, és a Fonogram díjas zeneszerző, a Napra együttes énekese, Both Miklós. Pierrot marad tavalyról, ami szuper dolog, mert kábé ő volt az egyetlen, aki kritizálni mert.

a-dal-2016

Kiderült az is, hogy mely harminc dalból kerülhet ki a végső győztes. Amelyikhez találtam elérhetőséget, azt linkeltem az alábbi listán. A napokban kap majd a lista egy külön posztot, remélhetőleg addig még több dal nyilvánossá válik majd – a listát is akkor véleményezem majd. Íme, a top 30 felsorolása!

4 Hozzászólások

  1. Sok olyan előadó van akinek örülök hogy bejutott. Most csak 3 olyan előadó van akit nem ismerek. Szécsi Böbéék eddig mindig az első körbe kiestek szurkolok hogy most legalább a második körig eljussanak. Berkes Olivért a voice alatt kedveltem meg örülök hogy újra hallhatom énekelni őt. By the waynek is szurkolok ők egy nagyon tehetséges fiú banda ami azt is bizonyítja hogy szerintem sikeresebbek a széria nyertesénél Danics Dóránál. A Rising starosonál is hasonló a helyzet örülök hogy Freddy bejutott ( meg Palmer Izsák is). Pély Barnát és a Parno Grasztot volt szerencsém élőben is hallani nagyon jó hangulatot tudnak teremteni ők is.. Érdekességnek említeném meg hogy kb 3-4 dalt Johny K Palmer irt.

  2. Nekem elég langyosnak tűnik a felhozatal az előadók listája alapján. De valóban árnyalhatóbb lesz majd a kép, ha meghallgathatóak is lesznek majd a dalok.
    Tatár Csilla visszatérésének sem tudok szívből örülni, tavaly elég gyengén muzsikált. Remélem, idén jobban felkészül és mindenkihez egynél több jelzőt/jellemző félmondatot is tud majd mondani…

    • Sajnos a dalok mezőnye sem a legjobb :/
      Tatár Csillával egyetértek, remélem idén jobb lesz, mert tavaly nem állt a helyzet magaslatán…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here