Főoldal Hírek Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztár harmadik évadát

Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztár harmadik évadát

5
Oszd meg!

Ma este véget ért a Sztárban sztár zseniális harmadik évada. A negyedik helyen Csobot Adél végzett, a harmadik a frenetikus előadásokat nyújtó Tóth Gabi lett. A második helyre a Rising Star felfedezetje, Peter Srámek futott be. Ahogy azt az első nőnek öltözésekor egyértelműen sejthetővé vált, a győztes Gáspár Laci!

gaspar-laci-sztarbans-sztar-gyoztes

Tény, hogy Gáspár Laci nagyon kiválóan teljesített az adások során, abszolút megérdemelte a “Magyarország legsokoldalúbb eladóművésze” címet, amiért egy millió forintos nyereményt is kapott, amit az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára ajánlott fel.

Nem tagadom, Tóth Gabi volt a szívem csücske a műsorban, de tény, hogy Laci is kiválóan teljesített az évad folyamán. Szuper szezont zártunk, itt bővebben is véleményt írtam. Őszintén bízom benne, hogy mielőbb jön a negyedik évad!

sztarban-sztar-gyoztes-gaspar-laci

5 Hozzászólások

 1. Gabinak vagy Srámeknek jobban örültem volna.De elismerem,hogy Laci is jó volt,és gratulálok neki.Én is nagyon remélem,hogy jövőre lesz 4. évad.

 2. Milyen meglepő!Miután Klaudia ki mondta,hogy Lacinak drukkol egyértelmű volt,hogy ő nyer.Ez a műsor Klaudia kedve szerint megy.

  -Az előzőben is Klaudia kedvence nyert

  -Miután Hajós régen leszólta a csajt,hogy ne pofára menjen az egyik régebbi adásban,amikor pontozás volt,Klaudia egyből elkezdte,hogy őt nem érdekli,hogy milyen pocsék volt az előadás az ő kedvence,akkor is bent lesz(tehát pofára adta a pontot) és mondta Hajósnak,hogy ő ne pofázzon bele,hogy hogyan pontoz.Hajós már nem volt zsűritag a mostani évadban..hm..csak nem Klaudia miatt?Bármit is mondanak biztos vagyok benne,hogy Klaudia intézte el,hogy így legyen

  A szavazást pedig bármikor hamisíthatják,szóval nem lehet azt mondani,hogy csak a nézőkőn múlott.

  • Az igaz,hogy tényleg feltűnően nyílvánvaló volt Laci fogja megnyerni.Jó előadókat is kapott.De ez nem Liptai Claudia,hanem a TV2 döntése volt.Liptai csupán azt istenítette,akit mondtak neki (de a többiek is).Minden évben ezt csinálja/csinálják,nem vetted még észre?

 3. Gratulálok Lacinak megérdemelte a győzelmet. A táncosok produkciója jó volt de lehetett volna egy kicsit hosszabb és pörgősebb. Nagyon jó évad volt biztos lesz negyedik évad ha nem akkor szerintem Nagy duett lesz vagy valami tehetségkutató.

 4. Szerintem T.Gabi borzalmas volt! Ez a musűsor arról szól, hogy más előadók bőrébe bújjanak, és az ő hangjukon énekeljenek. Tóth Gabi végig a saját hangján énekelt, és még akkor se tudott jó előadást nyújtani, amikor egy hozzá hasonló rekedtes hangú sztárt kapott. Valamint sok esrtben könnyű feladata is volt, azert egy Bonnie Tyler és Kis Grofó között van különbség. Emellett kiemelném hogy semmi alázat nincs abban a nőben, egy önelégült tanulatlan nő, aki azt hiszi ő a legjobb énekesnő az országban, pedig nála ezerszer kiválóbbal is vannak, egyszóval túlértékelik. Hozzátenném, hogy a nővére hangja is ezerszer jobb, de sajnos nincs olyan menedzsment mögötte, mint Gabi mögött. Csobot Adél magahoz képest elég elviselhető volt, és szerintem teljesítményben nem maradt alul Tóth Gabin, sőt. Gáspár Laci egyértelműen megérdemelte az elő helyezést, ahogy Sramek Péter is megérdemelte volna, mert mindkettőjük alázatosan dolgozott végig és odatették magukat a produkciókban.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here