Főoldal Érdekességek Cover Reveal Borítóleleplezés: Jessica Sorensen – Ella és Mischa titka

Borítóleleplezés: Jessica Sorensen – Ella és Mischa titka

0
Oszd meg!

Hamarosan itthon is megjelenik Jessica Sorensen új regénye, az Ella és Micha titka. Bevallom jobban örülnék, a Callie, Kayden és a véletlen folytatásának, de így is kíváncsian várom az Ella és Mischa titkát. A borító egyszerű, semmi feltűnő, de azt hiszem pont ebben rejlik az ereje.

Jegyezd elő a kötetet | Tedd kívánság/váró listára a molyon!

A BORÍTÓ

ella-es-micha-titka

A FÜLSZÖVEG

Ella fékezhetetlen, heves természetével tűnt ki, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Márpedig fél, hogy otthon újból a felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, kivált, hogy Micha a szomszédban lakik.
Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített.

AZ ÍRÓRÓL

jessica-sorensen

Jessica Sorensen az egyik legkedveltebb amerikai írónő, már több, mint 35 regényt jegyez, amik közül több is a New York Times és USA Today bestseller listák élén trónol.  Legsikeresebb könyve az itthon is megjelent Callie, Kayden és a véletlen, illetve a hamarosan megjelenő Ella és Micha titka.

Az írónő az írás mellett imád sorozatokat is nézni, nagy kedvence a Vámpírnaplók és a Modern család, de a filmeket sem veti meg. Büszkeség és balítélet, Juno, Bad Teacher és az Anywhere but Here is a kedvencei közé tartozik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here