Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Hallgasd meg Az év legjobb dalát!

Hallgasd meg Az év legjobb dalát!

2
Oszd meg!

Amióta csak meghallottam ezt a dalt azon agyalok, hogy hallottam-e már idén jobbat. Talán nyáron Hailee Steinfeldtől a Love Myselfet, de perpillanat úgy érzem, az I Know What You Did Last Summer a legjobb idei dal. Persze hátravan még bő egy hónap, beelőzhet valaki, de nagyon nem lesz könnyű dolga.

Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen profi csapat áll Shawn Mendes mögött. A pofátlanul fiatal srác bármihez nyúl, az egyszerűen zseniális. Kábé egy rossz dala sincs, a Stitchesre már a hazai rádiók is rátaláltak. Az új dal pedig valami egészen elképesztően fülbemászó, képtelenség nem újra hallgatnom vagy ezerszer, és a videoklip is nagyon látványos, különösen ahogy játszanak az esővel. Mondom én, hihetetlen profizmus!

shawn-mendes-camilla-01

A dalban Mendes partnere Camila Cabello, akivel amúgy a való életben is együtt van. A lányt a Fifth Harmony zenekarból ismerhetjük, de most bebizonyosodott, hogy duettben is nagyon jól helyt áll, istenien szól együtt Shawnnal. Szóval, ez a dal egyszerűen zseniális, újra fogom még jópárszor. És már most sajnálom, hogy valószínűleg sose lesz annyira népszerű, mint amennyire megérdemelné…

shawn-mendes-camilla-02

3831 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Camila és Shawn nincs együtt,ezt már nem egy interjúban elmondták.
    A dal meg egyszerűen isteni,egyetértek veled.
    p.s:Ezt a dalt közösen írták Camilával,mikor a Fifth Harmony volt Taylor Swift vendégfellépője az 1989-es turnéjan(ahol ugyebár Shawn volt az egyik előfellépő) a backstageben.

    • Hát ezt én már nem tudom követni, mert a friss sajtó állandóan úgy nyilatkozik róluk, mintha egy pár lennének, és egy csomó olyan képet is látni, ami erre enged következtetni :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here