Főoldal Hírek Meglepő döntések a The CW-nél: bajban a The Vampire Diaries és a...

Meglepő döntések a The CW-nél: bajban a The Vampire Diaries és a The Originals!

2
Oszd meg!

A The CW kiadta a midseason menetrendjét, és csöpögtetett híreket is, nem kis meglepetést okozva az internet népének. Alább össze is szedem külön pontokba szedve, hogy mi várható sokunk legkedveltebb csatornáján.

Crazy Ex-Girlfriend

– Először is, kezdjük a legjobb hírrel! Az őszi újonc, a Crazy Ex-Girlfriend plusz öt epizódos berendelésnek örülhet, így tizennyolc részes lesz a sorozat első évada. Az iZombie plusz hat részt kapott, a második szezon tizenkilenc részes.

Reigns3

A Reign január 22-én leköszön egy időre a nézőktől, és még nem jelentette be a csatorna, hogy mikor tér vissza. Túl sok jóra nem számíthatunk, hiszen az eredeti huszonkét részes berendelést tizennyolcra csökkentette a The CW. Valószínűleg késő tavasszal, vagy nyáron folytatódhat a sorozat.

The Vampire Diaries

– Napot vált a The Vampire Diaries és a The Originals! Mindkét vámpíros szériát péntekre száműzték, ami tekintve az egyre gyérebb nézettségüket jó döntés volt a csatorna részéről, de ha pénteken se produkálnak jól, könnyedén elkaszálhatják mindkettőt tavasszal. A friss részek 2016. január 29-től láthatóak a The CW-n.

Legends of Tomorrow

– A megüresedett csütörtöki napon 8.00-ra költözik a The Flash spin-off, a DC’s Legends of Tomorrow, míg őt követi majd a The 100 várva várt harmadik évada. Az epizódok 2016. január 21-én kerülnek adásba. Hat éve először kap lehetőséget két új sorozat a bizonyításra a The CW-csütörtökön, kíváncsian várom milyen nézettsége lesz!

2 Hozzászólások

  1. Bocsi a kukackodásért, de Arrow és Flash közös spinoffja a legends :) amúgy originals elhullásának nem örülnék. Az viszont jónak tűnik, hgy a the 100 megy a legends mögé, talán dob a nézettségén

  2. Miért kell mindig az Originalst bajba keverni a vampir naplok miatt. Az a legnagyobb baj,hogy még mindig egy lapon említik őket a vampir naplokkak pedig sokkal fény evezredekkel jobb az Originals (bocsi az elfogultság miatt ez van,imádom az Originalst )
    Ne legyen kasza meg 1 évadot legalább kapjanak meg ☺

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here