Főoldal Oldal Blog Már előrendelhető az új regényem: december elején megjelenik a Túl szép!

Már előrendelhető az új regényem: december elején megjelenik a Túl szép!

2
Oszd meg!

Az utóbbi napokban annyira sűrű volt a programom, hogy még nem is volt időm rá, hogy elújságoljam a jó hírt: a Könyvmolyképző oldaláról már -21% kedvezménnyel előrendelhető a Túl szép, és még a héten az összes nagyobb áruházból rendelhetővé válik. A nyomda a tervek szerint jövőhét szerdára elkészül a nyomással, és péntekre már a boltokban is kapni lehet. Hihetetlen belegondolni, hogy alig egy hét, és a kezembe tarthatom a második regényemet!

Ide kattintva -21% kedvezménnyel rendelhető!

tulszep
Ilyen lett a Túl szép borítója :) | Készítette: Kozma Dorina & Németh Balázs

Az előzetes tervekhez képest volt egy változás is: a Szivárvány-kör helyett egy csodaszép Rubin Pötty villog a borítón. A váltásnak köszönhetően a Túl szép lett az első magyar, az első férfi által írt és az első LMBT regény a Rubin Pöttyös sorozatban. A váltás egyik oka, hogy így több emberhez juthasson el a történet, de ami ennél is fontosabb: a Túl szép ízig-vérig New Adult könyv, a váltással pedig a kiadó is megerősítette: a szerelem az szerelem! Márk és Olivér szerelmének a története egyenrangú a Rubin Pöttyös heteró New Adult történetekkel. Ez számomra rengeteget jelent! Persze a Szivárvány-kör is jó lett volna, de a Rubin Pöttynek sokkal jobban örülök – bízom benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

tul-szep-idezet-01

Most tehát maradt az izgalom: milyen lesz a kezemben tartani, mit szólnak hozzá az első véleményezők, mások is annyira szeretni fogják-e a történetet, mint én. Ráadásul december közepe tájékán könyvbemutató & dedikálás is lesz, hamarosan a BTK-lányai blogturnét szerveznek hozzá, én pedig csak ülök itt, és várok, izgulok, hogy mi lesz mindennek a vége, de eközben nagyon boldog és hálás vagyok a sorsnak, amiért átélhetem mindezt. Egy dolgot viszont bizton állíthatok: mindez nem jött volna létre nélkületek! Köszönöm, hogy itt vagytok, olvassátok és szeretitek az oldalt. Bízom benne, hogy a Túl szép is elnyeri majd a tetszésetek :)

Ide kattintva -21% kedvezménnyel rendelhető!

tul-szep-idezet-02

2 Hozzászólások

  1. Tibi, én is nagyon várom, már elő is rendeltem! :-) Én már most megelőlegezem, hogy tetszeni fog! :-) Plusz az egyik kedvenc fiúnevem a Márk, úgyhogy ez is jó kezdet :-)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here