Borítóleleplezés: Jessica Park – Lélegezz velem!

  0
  Oszd meg!

  A Rubin Pöttyös sorozatban jelenik meg Jessica Park új New Adult regénye, a Lélegezz velem!

  A borító egész tetszetős, legjobban a színek fogtak meg. A szürke – fekete és a vörös játéka, plusz a gyűrött-papír effekt nagyon sokat hozzáad ahhoz, hogy igazán szeressem a borítót.

  Jegyezd elő a kötetet | Tedd kívánság/váró listára a molyon!

  A BORÍTÓ

  lelegezz-velem

  A FÜLSZÖVEG

  Szülei halála után Blythe McGuire-t mélybe húzza a gyász, alig bír a felszínen maradni, miközben a Matthews Egyetemen utolsó évén igyekszik átvergődni. Aztán egy véletlen találkozás belerántja a lányt valamibe, amire egyáltalán nem számított: tagadhatatlan vonzalmat érez a sötét hajú végzős, Chris Shepherd iránt, akinek múltja talán még sajátjánál is bonyolultabb. Ahogy a kapcsolatuk elmélyül, Chris magához téríti a lányt a bódulatból, ami azóta fojtogatja, hogy egy tűzeset megfosztotta a fél családjától. Blythe gyógyulni kezd, lassan meg is szereti a fiút, aki segít neki új utakat találni a gyönyörhöz és önmaga felfedezéséhez. Ám miután Blythe nyugodtabb vizekre evez, rádöbben, hogy Christ még mindig nyomasztja családjának fájdalmas múltja. A sötét örvények a mélybe húzzák a fiút, és talán Blythe az egyetlen, aki megóvhatja őt a vízbe fúlástól.

  AZ ÍRÓRÓL

  jessica-park

  Jessica Park már most is a Rubin Pöttyös sorozat egyik legnépszerűbb szerzője, a Flat Out Love kötetekkel már sok magyar olvasó szívét elnyerte.
  Az írónő Boston környékén nőtt fel és a minnesotai Macalester főiskolára járt. Miután négy évet töltött a fagyos északon, ahol megszenvedett egy emlékezetes halloweeni hóvihart, visszatért a keleti partra. Jelenleg New Hampshire-ben él férjével, fiával, Fritzy és Finn nevű kutyáival és egy önző macskával. Amikor éppen nem ír, más függőségeinek hódol: Facebook lóg és kávét iszik.

  MEGLEPETÉS IDÉZET

  – Fulladoztál.
  Újra bólintok.
  – És még most is vergődsz, hogy levegőhöz juss.
  Igaz. Szüntelenül azért küzdök, hogy a felszín közelében maradjak. Épp csak annyi a levegőm, hogy ne merüljek végleg víz alá, de ahhoz nem elég, hogy boldoguljak.
  – Hát tessék. Lélegezz! Csak lélegezz! – tekeri föl a hangerőt, és megsimogatja a fejemet.
  Szeretném elmondani neki, hogy az elmúlt négy év fájdalma következményekkel járt, és nem biztos, hogy tudok önállóan lélegezni.
  – Tiéd az itt és most – győzköd Chris. – Tiéd a jövő. Bánj el a múlttal, hogy ne kelljen többé hátrafelé nézned. Ez csak fájdalom.
  Mélyet sóhajtok, és megint ránézek.
  – Ez csak fájdalom – ismétlem.
  – Az. –A fülem mögé tűri a hajamat, és elakad a lélegzetem, elönt a forróság. Chris érintése semmihez sem hasonlítható, amit valaha is éreztem, saját gyötrelmem az érintése hevességével kombinálva összezavarja az agyamat. – Igen, az, Blythe.
  – Csak lélegezzek? – bököm ki nevetve.
  – Nagyjából.
  – Te azt tetted?
  – Igen. Kirángattam magam a pokolból. Elbántam vele, és továbbléptem. Te is továbbléphetsz.
  Nincs az az isten, hogy leállítsam magam. Elkapom a pólója elejét, és magamhoz rántom, hogy az ajkunk majdnem összeér.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here