Kettős szerepben hódít januártól Jennifer Lopez!

  0
  Oszd meg!

  Jennifer Lopez rajongói igazán örülhetnek, ugyanis 2016 januárjától két szerepkörben is láthatják a gyönyörű színész-énekesnőt. 2016. január 06-án debütál az American Idol tehetségkutató utolsó, tizenötödik évada, amiben Keith Urban és Harry Connick Jr. mellett Miss Lopez is a zsűrit erősíti. A műsort az amerikai FOX vetíti majd.

  jennifer-lopez-american-idol

  Lopez azonban az NBC-n is feltűnik, méghozzá a nevével fémjelzett Shades of Blue sorozattal, ahol a színésznői kvalitásait csillogtathatja meg. A tizenhárom részes széria korrupt rendőröket mutat be, ahol Lopez abszolút főszereplőként egy rendőr-anyát alakít, aki zűrös helyzetekbe keveredik. A trailer alapján igazán kemény lett a karakter. Jenniferen kívül Drea de Matteo és Ray Liotta is főhősök a szériában, ami január 14-én mutatkozik be.

  Hosszú idő után így Lopez lesz az első, aki egyszerre két főműsoridős műsorban is feltűnik az Államokban, ráadásul mindkettőben kiemelt szerepet kap, és külön csatornán fut. Kíváncsian várom miként teljesítenek nézettség terén, és sikeres lesz-e Jennifer visszatérése a sorozatok világába. Személy szerint jobban örültem volna, ha egy romantikus komédiában vállal szerepet, mert ismerve Lopez filmjeit azok a karakterek állnak közel hozzá, de mindettől függetlenül kívánom, hogy legyen sikeres mindkét műsorban!

  shades-of-blue-poster

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here