Főoldal Hírek Véget ért a hollywoodi álom? Király Viktor kiesett a The Voice-ból

Véget ért a hollywoodi álom? Király Viktor kiesett a The Voice-ból

1
Oszd meg!

Túl hamar ért véget a hollywoodi álom… Király Viktor a héten lépett először élőben színpadra a The Voice tehetségmutató műsorban. Mint általában, most is remek kritikákat kapott a zsűritől az All Around the World előadása után. Innen már a nézők, és a mestere, Gwen Stefani kezében volt a sorsa.

A The Voice mostani mezőnye úgy működött, hogy Gwen Stefani csapatának a hat énekesére lehetett szavazni, akikből a kettő legtöbb szavazatot gyűjtő automatikusan továbbjut. Viktor sajnos nem volt a top kettőben, és mestere, Gwen Stefani úgy döntött nem őt menti meg, hanem Korin Bukowskit, akinek a teljesítménye az alábbi videóban megtekinthető. Stefani döntését azzal indokolta, hogy Viktornak már nem kell segítenie, mert profi énekes… Ez már a no comment kategória.

Király Viktor tehát végleg kiesett a The Voiceból, ami azért a legszomorúbb, mert Stefani választottja, az erőtlenül éneklő Korin ellenében távozott. Azért azt hozzá kell tenni, hogy Viktor előadása sem volt a legütősebb, a műsor történetében most énekelt a legfurábban (ezt a túlzott cifrázást nagyon nem szeretem). Mindenesetre az egyértelműen látszott, hogy Viktornak helye van a műsorban, különösen a Gwen csapata által közösen előadott Ooh Child dalban, amit ő vitt el a hátán.

A hollywoodi álom tehát sajnos véget ért… avagy csak most kezdődött el? Több millióan látták Viktort nem egyszer énekelni, az amerikai sajtó is elismerően nyilatkozott róla. Ki tudja, talán felfigyel rá valaki. Talán tényleg összejön neki. A kitartása, a tehetsége és a szuper saját dalai ismeretében Viktor igazán megérdemelné, hogy az egész világ megismerje a nevét. Akárhogyis lesz, fantasztikus az eddigi teljesítménye, nem semmi idáig eljutni egy annyira rangos versenyben, mint a The Voice. Büszkék vagyunk rád Viktor! Alább az énekes gondolatait olvashatod (a helyesírási hibáit javítottam).

The Voice - Season 9

Hát sajnos nem sikerült tovább jutni ma este , viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni hogy megismerjenek! És hát ez sikerült! Még mindig hihetetlen hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni, és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom hogy ez meg mindig csak a kezdet! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet amit kaptam! Teljesen boldog vagyok hogy eddig is eljutottam! És remélem hogy még ezek után is támogatni fogtok!

kiraly-viktor

UPDATE: Viktor a kieséséről a Mokkában beszélt, egy telefoninterjút adott. Íme, a teljes beszélgetés!

1 hozzászólás

  1. Gratulálok Viktornak az is nagy eredmény hogy idáig eljutott. Korin engem se varázsolt el. A többi versenyzőt nem ismerem de majd lehet hogy megnézzem hogy kikel versenyzett Viktor. Biztos nem fog eltűnni szerintem valamikor lesz kint is albuma. Az új dal pedig szerintem pár héten belül kijöhet, legalábbis az interjúból az derült ki hogy sok megkeresést kapott.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here