Főoldal Hírek A The Voice mestere lett a Kid’s Choice Awards műsorvezetője

A The Voice mestere lett a Kid’s Choice Awards műsorvezetője

0
Oszd meg!

A The Voice mestereként is ismert zenész alig várja, hogy a Nickelodeon népszerű díjkiosztójának közönsége elé lépjen 2016. március 12-én. A világ leglazább és óriási várakozással övezett gáláján a gyerekek legnagyobb kedvencei, zenészek és színészek is esélyesek a sárga léghajót formázó trófeákra – és természetesen a gála védjegyévé vált zöld trutyira. Blake Shelton, a countryzene nagyágyúja lesz a 2016-os Kids’ Choice Awards házigazdája!

KCA 2016

Világszerte 180 országban követhetik a Kids’ Choice Awards eseményeit a Nickelodeon rajongói március 12-én. A legkisebbek szavazatai alapján odaítélt díjak átadását rengeteg meglepetés és poén színesíti majd, azonban bővebb információt csak az elkövetkező időszakban árul el a Nickelodeon. Annyi azonban már tudható, hogy a rendezvény házigazdája Blake Shelton, a countryzene szupersztárja és a The Voice mestere lesz, aki már alig várja, hogy műsorvezetőként is bemutatkozhasson.

„Számtalan színpadon álltam már életemben, de egyik sem ígért olyan vicces és izgalmas kalandot, mint a Nickelodeon Kids’ Choice Awards, amely kétségtelenül a gyerekek legnagyobb és legőrültebb bulija. Alig várom, hogy engem is leöntsenek!” – nyilatkozta a sztár, aki jelenleg Király Viktort teljesítményét is értékeli a The Voice-ban.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here