Íme, a Konyhafőnök Junior első hetének a szereplői

  0
  Oszd meg!

  A Junior versenyzői pont abban a korban vannak, amikor az ember úgy szívja magába a tudást, mint a szivacs. Éppen ezért nagyon hálás, de felelősségteljes feladat bevezetni őket a gasztronómia világába” – állítja Bernáth József, a séf, a Konyhafőnök Junior gyerek versenyzőiről. A műsor holnap este kezdődik, és minden hétköznap az RTL II műsorán lesz látható. Íme, az első hét hat szereplője, a leírások forrása a Konyhafőnök Junior oldala.

  a-konyhafonok-junior

  Mosonyi Ádámnak már kétéves korától kezdve kedvenc helye a konyha. Legfőképpen arra vágyik, hogy legyen Jedi-ereje, ami pedig a konyhát illeti, kedvenc alapanyag a hal. Egy vidám kisfiú, akit nem csak a gasztronómia érdekel, hanem szereti érteni és megérteni azokat a jelenségeket, amik körülveszik.

  konyhafonok-junior-mosonyi-adam

  Erdélyi Kristóf egy vagány 13 éves srác, akinek azonban nem csak a szája jár, de a tehetsége és kreativitása is megvan ahhoz, hogy híres séf legyen belőle felnőtt korára. A szüleitől tanult főzni, ezen kívül hobbija a judózás és a számítógépezés.

  konyhafonok-junior-erdelyi-kristof

  Vörös Lili egy valódi fanatikus, aki szenvedéllyel nézte a Konyhafőnök korábbi szériáit. Hatalmas lelkesedéssel beszél a főzésről, az alapanyagokról és a gasztronómiáról, és alázattal teszi a dolgát a konyhában. Nemcsak a pult mögött szeret azonban művészkedni, de a színpadon is: több darabban is szerepelt már.

  konyhafonok-junior-voros-lili

  Veégh Olivér már 10 évesen is talpig úriember. Az a fajta kisfiú, aki mindig tudja, mi az illem, aki tisztában van céljaival, és mindent meg is tesz azok elérése érdekében. Apukájától tanult meg főzni, és a tésztaételekben a legjobb. Amit viszont nem szeret, az a belsőségek, a rák és a kaviár.

  konyhafonok-junior-veegh-oliver

  Nagy Hanna Sára (Panka) szenvedélye, hogy más országok specialitásait próbálja ki. Tökkel, májjal és kaporral nem, de filézett húsokkal kifejezetten szeret dolgozni. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ha nem a konyhában tevékenykedik, akkor macskákat tenyészt.

  konyhafonok-junior-panka

  Gondolnák, hogy van olyan gyerek, aki egyenesen utálja a csokit? Bizony, van, és úgy hívják, hogy Varga Viktória. Ő az olasz ételek megszállottja, akinek az előző szériákból Domi és Ági a kedvence. Viki az a típusú gyerek, akinek mindig van egy jobb és egy jobb ötlete, és aki éjjel-nappal pörög. Nincs ez másképp a konyhában sem.

  konyhafonok-junior-viktoria

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here