Főoldal Hírek A Született feleség visszatér: telenovellasztárt alakít Eva Longoria!

A Született feleség visszatér: telenovellasztárt alakít Eva Longoria!

4
Oszd meg!

Hűha! A Született feleségek sztárjának új sorozata fantasztikusnak ígérkezik! Nagyon bízom benne, hogy Eva Longoria nagy tévés visszatérése olyan sikeres lesz, hogy éveken át képernyőn maradhat a Telenovela! Bizony, ennyire tetszett ez a csodálatos trailer. Nézd meg te is!

Azért lássuk be, a sorozat ötlete is fantasztikus. Egy insider szériáról beszélünk, ahol Eva Longoria Ana Sophia Calderónt alakítja, egy híres telenovellasztárt, aki latin származása ellenére még spanyolul sem tud beszélni. A telenovellájában pedig ahol főhős, megjelenik a volt férje is, mint a szereplőtársa. Insider sorozatként végre betekintést nyerhetünk a telenovella készítés világába is.

telenovela-nbc-01

A casting is zseniálisra sikerült, ugyanis a férfi főszerepet, azaz Eva karakterének a volt férjét Jencarlos Canela, a valódi telenovellasztár alakítja, akit többek között az Ördögi körből ismerhet a magyar néző. Szintén fontos szerephez jut Amaury Nolasco (Prision Break), Diana Maria Riva (A híd) és Zachary Levi (Chuck is).

Telenovela - Pilot

A Telenovela első két részét már december 7-én, a The Voice felvezetésével bemutatja az NBC, a rendes vetítés pedig januárban kezdődik majd el. Őszintén bízom benne, hogy az amerikai nézők is legalább annyira vevők lesznek a Telenovela-ra, mint én a trailer láttán!

Telenovela - Season Pilot Telenovela - Season Pilot

4 Hozzászólások

  1. A plakátra ránézve kicsit szkeptikus voltam, de az előzetes után alig várom már a premiert! Nagyon jónak ígérkezik! :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here