November 10-én érkezik Magyarországra az Empire második évada!

  0
  Oszd meg!

  Jövőhéten végre Magyarországon is bemutatkozik az Empire második évada, ami azért is szuper dolog, mert a szériához nincsenek magyar feliratok, így már tülkön ülve várhatjuk a premiert! Alább a Fox sajtóközleményén túl egy promóciós videót is megnézhetsz!

  02-sor

  SAJTÓKÖZLEMÉNY: Magyarországon az Empire második évada

  November 10-én az Empire második évada is megérkezik a csatornára. A zenés sorozat első évada hatalmas siker volt az Egyesült Államokban: nézettségi rekordokat döntött, milliós rajongótáborra tett szert, a készítők pedig számos rangos kitüntetésben részesültek. A sorozatot az Egyesült Államokban a Televíziós Kritikusok Szövetsége (Television Critics Assiociation) az év legjobb műsorának választotta, a műsor zenéje pedig egyből az R&B/Hip Hop slágerlisták élén debütált, köszönhetően Timbaland kiváló zenei produceri munkájának.

  empire-deason-2

  Az Empire már az első évadban is számos hírességet felvonultatott, a második évadban azonban igazi sztárdömping várja a nézőket: vendégszereplőként feltűnik Mariah Carey, Lenny Kravitz, Kelly Rowland, Alicia Keys, Chris Rock, Marisa Tomei, Ludacris és Pitbull. Főszerepben pedig az Oscar-díjra jelölt Terrence Howard és Taraji P. Henson látható.

  A fiatalos, zenei betétekkel színesített műsor egy milliárdos zenészcsalád életébe enged bepillantást, melynek feje Lucious Lyon (Terrence Howard), az Empire Entertainment kiadóvállalat igazgatója. A hip-hop koronázatlan királya utcai bűnözőből küzdötte fel magát a csúcsra, nem mindig tiszta eszközökkel. Trónjáért három fia és exfelesége verseng. A második évad Lucious váratlan letartóztatása és börtönbe kerülése után három hónappal kezdődik. Tudván, hogy Lucious már nem sokáig marad rács mögött, volt felesége, Cookie és szövetségesei kétségbeesetten próbálják megszerezni a vállalat irányítását. De miközben Lyonék egymással csatáznak, egy minden eddiginél nagyobb külső fenyegetés bukkan fel, amely újra egyesítheti a családot. Az Empire 2. évadát november 10-től keddenként 21 órakor láthatják a nézők a FOX csatornán.

  EMPIRE-Cast-3-Shot-Sons

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here