Főoldal Hírek Éljen! Ági nyerte A Konyhafőnök harmadik évadát!

Éljen! Ági nyerte A Konyhafőnök harmadik évadát!

4
Oszd meg!

Habár nem volt időm írni róla, de A Konyhafőnök harmadik évadát is olyan szorgosan nyomon követtem, mint az első kettőt. Szemernyivel sem volt rosszabb, vagy unalmasabb ez a kiadás, és szerencsére most is sikerült kedvencet avatnom. Abban a pillanatban, hogy Ági ellőtte a Ludas Matyi-hasonlatot, rögtön ő lett a legnagyobb favoritom. Képzelheted mennyire izgatottan vártam a ma esti végeredményt!

konyhafonok-agi-dani

Amennyire szerettem Ágit a verseny folyamán, pont annyira utáltam Danit. Túlságosan taktikus volt, brutálisan rafinált, és néha elég gonosznak éreztem őt. Tudom, ez a verseny erről is szól, de nagyon nem tudtam azonosulni a Dani által képviselt mentalitással. Ezek miatt egyértelműen ő volt az évadban a főgonosz, és egész héten nagyon drukkoltam, hogy essen már ki végre! (Oké, tudom, a szerkesztők is alaposan rájátszottak, hogy minél negatívabb karakterként tüntessék fel)

konyhafonok-dani

A ma estét a szokásostól eltérően élőben követtem végig (brutál sok a reklám). Nagyon izgultam, hiszen a legnagyobb kedvencem és a legutáltabb szereplőm csapott össze. Amint a Zé kihirdette Ági győzelmét duplán örülhettem. Sőt, triplán, mert mindig öröm, ha egy nő nyer meg ilyen műsort, mivel sajnos általában a pasik diadalmaskodnak. Ági újfent bebizonyította, hogy egy háziasszony is képes éttermi színvonalú étel előállítására, és nem kell lemenni kutyába és átmenni gonoszba ahhoz, hogy jó ételeket tehessünk az asztalra. Nagyon örülök a győzelmének, maximálisan megérdemelte!

konyhafonok-gyoztes-agi

Kicsit hiányozni fog A Konyhafőnök, de jön a pótlék, A Konyhafőnök Junior, aminek a promójában már sírt is egy kisgyerek, szóval nem tudom végignézzem. Egy viszont fix: A Konyhafőnök, mint reality a harmadik évadára sem lett unalmas, örülök, hogy jön a következő kiadás, és alig várom már, hogy legyen egy all-star verzió, ahol a korábbi versenyzők csapnak újra össze egymással. Addig is, amíg (a felnőttek előtt is) újra megnyílik a konyha, boldogan tekintek vissza a műsorra, és vigyorgok ezerrel, mert a kedvencem nyert. Gratulálok Ági!

konyhafonok-gyoztes-ago

2064 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Érdekes, hogy mennyire másként lehet látni ugyanazokat a dolgokat :) Nekem Ági olyan semmilyen volt végig, ügyesen főzött, abban hiba nincs, de olyan semmilyen karakter volt számomra. Ellenben Danit végig nagyon szerettem, imádtam az ételeit, a húzásait, okos játékosnak tartottam és szerintem egyáltalán nem kutyába lemenés az, hogy az ember egy versenyben a saját érdekeit nézi. Azért mégsem öntötte a földre más kész ételét, vagy vágta le a másik ujját vagy ilyenek :D Szóval én nem éreztem ezt a főgonosz karaktert, amiről itt beszéltél. Én igazából örültem a döntőnek, mert Ágit sem utáltam, de nyilván Daninak szurkoltam :)

  2. Gratulálok Áginak megérdemelte a győzelmet. Én Daninak szurkoltam szerintem jó versenyző volt és nagyon jól mérte fel az erő viszonyokat. Ami Daninál pozitív dolog hogy megcsinálta a rákos feladatot az allergiája ellenére is. Ági mindig nyugodtabb volt a konyhába.Gondoltam hogy most nő nyer mert nem igazságos ha mindent férfi nyer meg. Volt a versenynek egy nagy visszatérője Tibor aki most volt itt harmadszorra. Tibor most sokkal tovább jutott de most is sokszor volt kapkodó és rendezetlen(a következő évadba ő biztos nem lesz benne)Az is tetszett hogy ebben az évadban is dolgoztak külsős helyszíneken is. Jó hogy lesz 4. évad is ahol remélem lesznek változások pl: új zsűritag.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here