Főoldal Hírek Naná, hogy sírnak majd a gyerekek a Konyhafőnök Juniorban

Naná, hogy sírnak majd a gyerekek a Konyhafőnök Juniorban

6
Oszd meg!

Elszánt lépésre szánta el magát az RTL csoport: A nagyon sikeres Konyhafőnöknek elkészítették ugyanis a gyerek verzióját. Nem új keletű az ötlet, külföldön is hódít a Masterchef Junior. A gyerekek számára kiírt verseny ugyanaz lesz, mint a felnőtteknél: Bernáth József a séf, Födrős Zé a műsorvezető és Pierre, az élő díszlet előtt kell majd bizonyítaniuk, és ugyanúgy tíz milliós fődíj vár a győztesre.

A héten kijött egy promó, amiből nagyjából kiderül, hogy mire is számíthatunk a műsor során. A már jól ismert konyhában az apróságok sámlira állva főznek, zokognak, ha rossz kritikát kapnak, de persze mosolyognak is, mert ki ne szeretné, ha dícsérik. A promó alapján a zsűri visszafogottabbnak, igazán gyerekbarátnak tűnik, de ellenvetésem van a műsor ellen.

konyhafonok-jr-jr

Nem tartom jó ötletnek, hogy a tévé nyilvánossága előtt versenyeztetjük egymással a gyerekeket, és igazán a zokogó srác láttán a szívem szakadt meg. A gyerekek lelki világának se hiszem, hogy jót fog tenni mind a műsor, mind a szigorú versenyeztetés. Az ének iskolája bizonyította, hogy jól is lehet kicsikkel műsort csinálni, remélem a Konyhafőnök Junior sem töri majd le a gyerekek világát. A műsor első adása november 9-én lesz az RTL II-n. Tuti belenézek.

*A képek a Masterchef Junior műsorból származnak

konyhafonok-jr

6 Hozzászólások

 1. Vannak gyerekek, akik azért sírnak, mert ötös alát kapnak az iskolában…. Szerintem egy síró gyerek miatt, akinek esetleg a lelkivilágának nem tesz jót a versenyeztetés, nem a műsor a hibás, hanem a szülő, aki nem ismeri annyira a gyerekét, hogy tudja alkalmas-e a műsorra. Én egyébként mindig is szemetforgattam erre a “mindenki győztes, ne legyenek vesztesek, támogassuk a gyengébbeket, jajj a lelkiviláguk” szemléletre, mert ja a kevésbé ügyesnek talán jobb, de egyébként nem nekik se, mert tudják ők, hogy nem olyan ügyesek mint a másik… annak meg aki tehetséges és küzd és esetlegesen győztes lenne meg csak egy nagy csalódás, hogy lám a Pisti, aki fele ennyit se csinált, mint én ugyanazt érte el, hát akkor minek próbálkozzak? Oké, elkanyarodtam a témától, bocsi :D Csak kiakaszt ez az újkeletű “szegény gyerekek lelkivilága…” hozzáállás. Én az egész gyerekkoromat végig versenyeztem, volt, hogy nyertem, volt, hogy vesztettem, volt, hogy olyanban indultam, amihez semmi tehetségem nem volt, mégsem sérült a lelkivilágom, sőt, fejlődött a kudarctűrő képességem, ami valljuk be hasznosabb annál, mintha állna három kupa a polcomon, főleg ha azokat igazán meg sem érdemeltem :)

  • Azért az teljesen más, ha mindez a tévé nyilvánossága előtt történik, mintha egy sportversenyen lenne. Mindenesetre kíváncsi vagyok a műsorra, majd ott eldől, hogyan közelítik meg.

   • Mindenesetre a cupcake-es kissrácot, aki mondja hogy nem ajánlja a cupcake szerűségét már most bírom :D

 2. Jó ötlet ez a műsor és aranyosak benne a gyerekek! … viszont pár csemete csupán csak az ki őszintén tud megnyilvánulni a kamera előtt. Számomra túl mesterkélt a viselkedésük, a megnyilvánulásuk és ebben a korban nagyon visszatetsző.

  A tegnapi (2015. 11. 24.) adást követően a zsűri tagjairól egyre jobban az a véleményem, hogy elfogultságot mutatnak egy-két gyerek iránt ami HATALMAS CSALÓDÁS! ,sajnos ez most Magyarország.

  • Valóban, sajnos nem lehetett érezni az összes gyereken a nagy őszinteséget, néha úgy tűnt, mintha előre felolvasott szöveget olvasnának :/

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here