Főoldal Érdekességek Cover Reveal Borítóleleplezés: Huntley Fitzpatrick – Életem a szomszédban

Borítóleleplezés: Huntley Fitzpatrick – Életem a szomszédban

0
Oszd meg!

Még tavasszal olvastam ezt a csodás regényt, aminek a borítója első látásra megfogott. Kíváncsian vártam, hogy végül milyen magyar borítót kap az Életem a szomszédban. Első látásra nem győztek meg ezek a lábak, de idővel elkezdtem nagyon megszeretni, mostanra pedig eljutottam arra a pontra, hogy imádom. Alig várom már, hogy a polcomat is díszítse ez az édes, zabálnivaló borítóval díszített imádnivaló regény.

Jegyezd elő a kötetet | Tedd kívánság/váró listára a molyon!

A BORÍTÓ

eletem-a-szomszedban-my-life-next-door

A FÜLSZÖVEG

Jegyezd elő a kötetet | Tedd kívánság/váró listára a molyon!

Garrették megtestesítenek mindent, ami Reedékre nem jellemző. Hangosak, rendetlenek, szeretetteljesek. Samantha Reed a magasleséből minden nap azt kívánja, bárcsak egy lenne közülük… egészen addig, amíg egy nyári éjjel Jase Garrett fel nem mászik mellé és meg nem változtat mindent.

Miközben ők ketten szenvedélyesen egymásba szeretnek az első szerelem minden ügyetlenségén és nagyszerűségén át botladozva, Jase családja befogadja Samanthat még ha ő titkolja is Jase-t a saját családja előtt. Ekkor valami elképzelhetetlen történik, és Samantha lába alól kicsúszik a talaj. Hirtelen egy lehetetlen döntés elé állítja a sors. Melyik tökéletes család fogja megmenteni őt? Vagy talán itt az ideje, hogy saját magát mentse meg?

Egy magával ragadó első könyv családról, barátságról, első szerelemről, és arról, hogyan légy hű az egyik emberhez, akit szeretsz anélkül, hogy elárulnád a másikat.

AZ ÍRÓRÓL

Huntley Fitzpatrick Connecticut partjainál nőtt fel igazi álmodozóként. Vérbeli könyvmoly családba született, ahol mindenki állandóan könyvekbe temetkezett. Tinédzser korában kimerítően alapos jegyzeteket írt az életéről, amivel a frászt hozta a pasijaira, de írói karrierjében nagyon is hasznosnak bizonyult. Debütáló regénye, az Életem a szomszédban 2012-ben jelent meg. Most már hat gyermeke szolgál neki hallgatóznivalóval és látja el alapanyaggal a műveihez.

Huntley_Fitzpatrick

1776 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here