Novemberben debütál a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot második évada

  2
  Oszd meg!

  November 2-től jön a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to get away with murder) második évada, ahol újra betekintést nyerhetünk Keating professzorasszony azonos című szemináriumának eseteibe.

  A széria megrázó befejezése után számtalan kérdéssel indít a második évad, a válaszokat – többek között azt, hogy ki ölte meg Rebeccát – pedig meg is kapjuk majd minden idők legbizarrabb jogi szemináriumán.

  MATT MCGORRY, KARLA SOUZA, AJA NAOMI KING, ALFRED ENOCH, JACK FALAHEE, VIOLA DAVIS, LIZA WEIL, BILLY BROWN, CHARLIE WEBER

  A második évadban számos karakterfejlődésnek lehetünk tanúi, de új szereplőket is megismerhetünk. Például a Famke Janssen által alakított Eve Rothlow-t, Annalise egykori évfolyamtársát az egyetemről, akit Annalise megkér, hogy vállalja el szeretője, Nate ügyét.

  A második évad során kiderül, hogy a két ügyvédnő kapcsolata nem csak az egyetemi órákra korlátozódott, egykoron romantikus érzelmek fűzték őket egymáshoz. Az Annalise-t játszó Viola Davis sosem szerette a szexuális, intim jelenetek forgatását, és az ilyen részeket tartalmazó epizódoknál mindig megkérte az édesanyját, hogy ne nézze az adást. Az Eve-vel együtt játszott jelenetek miatt pedig egyenesen a kaszinóba küldte a kedves mamát. Ennek ellenére örült ennek a történetvonalnak, mert ez azt bizonyítja, hogy Annalise egy olyan nő, akinek semmi és senki sem szabhat határt.

  hogyan-usszunk-meg-egy-gyilkossagot-3

  Érdekes szál Connor (Jack Falahee) és párja, Oliver (Conrad Ricamora) kapcsolata is, akiről kiderül, hogy HIV-pozitív. A készítők sok emberrel konzultáltak és a GLAAD-dal (a legnagyobb amerikai melegjogi szervezet) közösen dolgoznak azon, hogy őszinte, valódi történetet mesélhessenek el, egy olyan mai történetet, amit nem igazán lehet látni a televízióban.

  A Franket alakító Charlie Weberből is többet látunk majd – szó szerint. Többet mutat majd kidolgozott testéből, hiszen azzal viccelődött Pete Nowalk executive producerrel, hogy így talán a rajongók elfelejtik, hogy az első évadban ő ölte meg Lila Stangardot.

  VIOLA DAVIS

  A második évadban Keatingnek és ifjú diákokból álló csapatának újabb titokzatos esetekkel kell megbirkózniuk. Szembe kell nézniük a törvény árnyoldalával is, és talán álmaikat és értékrendjüket is fel kell áldozniuk, hogy tovább haladhassanak az úton, amelyen egy évvel korábban elindultak.

  Műsoron: AXN, 2015. november 2-től hétfő esténként 22:00-tól

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here