Borítóleleplezés: Tavi Kata – Táncvarázs (Sulijegyzetek 3.)

  0
  Oszd meg!

  Hamarosan megjelenik Tavi Kata új regénye, a Sulijegyzetek sorozat harmadik kötete, a Táncvarázs! A csodaszép borító már nyilvános, alább megtekinthető. Egyed Regina és Németh Balázs ismét kitett magáért, csodálatosan szép lett a regény csomagolása. Végre, a srác feje is el van takarva, így nem egyértelmű, hogy amúgy szőke, vállig érő haja van, míg a borítón tök más :) Az őszies hangulat is nagyon átjön a regényen. Isteni lett a külső, minden elismerésem a tervezőké!

  Jegyezd elő a kötetet | Tedd kívánság/váró listára a molyon!

  A BORÍTÓ

  tancvarazs_puha

  A FÜLSZÖVEG

  Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat Lilláék útjába, a baráti társaságban akad mindig valami baj.

  Képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát? Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését? Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata? Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?

  Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Vajon tényleg neki teremtették a színpadot? Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.

  Jegyezd elő a kötetet | Tedd kívánság/váró listára a molyon!

  AZ ÍRÓRÓL

  Tavi Kata 1984-ben született. Író, tanár, végzettsége szerint könyvtáros is, jelenleg egy könyvesboltban dolgozik, mint üzletvezető. A II. Aranymosás mese- és regénypályázaton tűnt fel romantikus ifjúsági sorozatának első részével, ami Nyitótánc címen 2013-ban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál.

  tavi-kata

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here