Főoldal Hírek Breaking News: Selena Gomez sorozatot készít a Tizenhárom okom volt című regényből!

Breaking News: Selena Gomez sorozatot készít a Tizenhárom okom volt című regényből!

5
Oszd meg!

Hűha! Ez simán az év híre! Nemrég jelentették be, hogy Selena Gomez közreműködésével elkészül a lenyűgöző Tizenhárom okom volt című regény sorozat verziója! Korábban mozifilmről volt szó, de végül tévésorozat lesz a tökéletes történetből.

tizenharom-okom-volt

A Netflix mutatja majd be, tehát egy napon lesz majd elérhető a teljes évad. A sorozat tizenhárom részes berendelést kapott, vélhetően folytatása sem lesz, mert minisorozatként van prezentálva.

A Tizenhárom okom volt című regény itthon is megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ide kattintva kritikát is olvashatsz róla. Alább bemásolom a fülszöveget. Selena játssza majd Hannah karakterét, a főhős lányt, aki öngyilkos lesz. A többi A szereplőkről és a premier híréről még nincs pontos információ, de amint meglesz, jelentkezem!

Update: Bocsánat a félre tájékoztatásért, kiderült, hogy nem Selena Gomez lesz a főszereplő, csak az executive producer az édesanyjával és Kristel Laiblinnel együtt. Persze ez nem zárja ki, hogy szerepeljen is a sorozatban, de a szereposztásról még nincs pontos hír.

tizenharom-okom-voltkonyvJay Asher – Tizenhárom okom volt

Mikor Clay Jensen hazaér az iskolából, egy különös csomagot talál a verandán, amit neki címeztek. A csomagban néhány kazettára bukkan, amiket Hannah Baker – osztálytársa és titkos szerelme – készített, aki két héttel korábban öngyilkosságot követett el. Hannah elmondja, hogy tizenhárom oka volt annak, hogy úgy döntött, véget vet az életének. Clay az egyik. Ha meghallgatja a kazettákat, megtudja, miért.

Clay egész éjszaka ide-oda bolyong a városban Hannah szavait hallgatva. Tanúja lesz a lány fájdalmának, és megtudja az igazságot saját magáról – az igazságot, amivel soha nem akart szembenézni.

5 Hozzászólások

  1. Emlékszem, mikor ki akartam venni a könyvtárból a könyvet, azt mondták, hogy nem lehet, mert félre van téve valakinek – az arcomon a felháborodott döbbenet volt leolvasható, hogy akkor miért volt a kölcsönzőtérben :D
    De amugy jobb ötletnek tűnik a minisorozat a könyvhöz, mint a film. (:

  2. Vannak hibái könyvnek , de összeségében tetszett, és szerintem egy nagyon jó alapanyag,. Nagyon várom és főleg mert Netflixen lesz !

  3. Kíváncsi vagyok a tévésorozatra. Bevallom, nem volt rossz a könyv, de a várakozásaimon alul teljesített bőven. Talán a sorozat új színben tünteti majd fel :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here