Főoldal Hírek Spoilerek és premier naptár az ABC Family téli sorozataihoz

Spoilerek és premier naptár az ABC Family téli sorozataihoz

0
Oszd meg!

Az ABC Family közzé tette a téli menetrendjét! Összesen hat sorozattal készülnek, ebből 2-2 visszatérő dráma & komédia, és bemutatkozik két új dráma sorozat is. Ezen felül ne feledjük, hogy 2016-ban az ABC Family nevet vált, immáron FreeForm néven lesz látható. Íme, a premier-naptár. De figyelem: spoileres információkat is tartalmaznak a sorozatok alatti leírások!

2016. január 12. hétfő

pretty-little-answer

Pretty Little Liars – 6×11

Már a második “A” is lelepleződött, így a sorozat ugrik egyet az időben. Öt évvel a gimi befejezése után térünk vissza Rosewoodba, ahol felbukkan egy újabb gonosztevő. Trailer és négy perces betekintő itt megtekinthető.

shadowhunters-08

Shadowhunters 1×01

Rengeteget írtam már az oldalon a sorozatról, itt minden posztot megtalálsz. Röviden: Cassandra Clare sikerkönyvsorozata, A végzet ereklyéi szolgáltatta az alapot. A középpontban egy tizennyolc éves lány, aki felfedezi, hogy árnyvadász, és harcolnia kell a démonokkal. A promók alapján ütősnek ígérkezik, nagyon várós.

2016. január 18. hétfő

the_fosters_promo_season2_03

The Fosters – 3×11

Callie immáron jogilag is teljes jogú része a családnak, de a titok, ami Brandon és a lány vállát nyomja egyre súlyosabbnak tűnik. Jude és Connor kapcsolata veszélybe kerül, eközben Jesus visszatér a házba, hogy egy nem várt régi ismerős feltűnésével káosszá forduljon nem csak a srác, hanem Mariana élete is.

Sebastian De Souza

Recovery Road – 1×01

Blake Nelson Young Adult könyvadaptációja. A középpontban egy tinédzser lány, Maddie, akinek meg kell bírkóznia a függőségével. Egy segítő csoportba kezd el járni, ahol találkozik egy rosszfiúval… A sorozatról bővebben itt írtam, azóta már van szereposztás is: Jessica Sula, Alexis Carra, Sebastian De Souza, Daniel Franzese, Sharon Leal, Kyla Pratt, and David Witts.

2016. február 3. Szerda

young_and_hungry

Young & Hungry – 3×01

Az októberi szezon fináléban Gabi elhajtott egy kajás kocsival, Josh öccse, Jake társaságában. A harmadik évad a Josh & Gabi se veled, se nélküled kapcsolatára fog koncentrálni, és Gabi nagy álmára, hogy ő lehessen a következő Julia Child.

baby_daddy_season4_promo_foto_10

Baby Daddy – 5×01

A premierben Riley reagálni fog Danny meglepő házassági ajánlatán. Ben próbál túllépni Rileyn, ebben segítségére lehet az új szomszéd, akivel sok közös dolgon osztoznak. Tucker a tévés karrierje beindításán törekszik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here