Főoldal Hírek Miley Cyrus hatására coming outolt az amerikai olimpikon

Miley Cyrus hatására coming outolt az amerikai olimpikon

1
Oszd meg!

Ma van az első napja életem hátralévő részének” – írta Gus Kenworthy nem sokkal azután, hogy nyilvánosan coming out-olt. A huszonnégy éves amerikai síakrobata már régóta vacilált azon, hogy előbújjon-e. A felvállalásban sokat segített számára egyik legjobb barátja, Miley Cyrus. Az ESPN magazinban így nyilatkozott felvállalásáról a sportoló!

“Életem legnagyobb részében féltem elmondani önmagamról az igazságot. Most jutottam el arra a pontra, hogy a hazugsághoz ragaszkodás fájdalma nagyobb, mint az elengedés félelme. Nagyon büszkévé tesz, hogy felhagytam az óvatoskodással”

Gus Kenworthy03

Miley Cyrus is nyilvánosan gratulált barátjának: “Soha nem voltam még ennyire büszke, hogy @guskenworthy-t a barátomnak nevezhetem. Aki mellesleg egy kurva jó olimpikon! Gus megmutatja mindannyiunknak mit jelent, ha büszkék vagyunk arra, akik vagyunk. A mostani tettével többet nyert, mint egy érmet. Övé lett a szabadság!

Csodálatos látni, hogy ennyire pozitív sajtóvisszhangot kapott Gus előbújása. Őszintén bízom benne, hogy ez más sportolókkal is így lesz. Továbbá respekt Miley Cyrusnak is, jó végre ismét pozitív fényben látni a lányt. Hajrá Gus!

Gus Kenworthy02

1 hozzászólás

  1. Gratulálok a bátorsághoz.
    Viszont a siakrobatikát és buckasit egy elég örült sportnak tartom a téli sportok közül , ami arra jó, hogy tönkretegye az ember térdét.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here