Főoldal Hírek Kemény harc vár Király Viktorra: csekkold a The Voice-béli ellenfelét!

Kemény harc vár Király Viktorra: csekkold a The Voice-béli ellenfelét!

2
Oszd meg!

Hétfőn vagy kedden kerül Amerikában adásba az a The Voice-rész, ahol eldől, hogy Király Viktor bekerülhet-e a műsor élő showjába. Egy párbajt már megnyert, most egy utolsó ütközet vár rá. Mindenesetre ha netalán itt veszítene, még van remény, hiszen más mentor megmentheti, és beválogathatja a saját csapatába.

Nem lesz egyszerű dolga Viktornak, hiszen az ellenfele az egyik közönség kedvenc Jordan Smith, aki a mostani összecsapásra Adele Set Fire to The Rain dalával készült. Viktor egy Alicia Keys slágert ad elő, az It Ain’t Got You-t. A fenti videóban mindkét előadás meghallgatható.

Ami engem illet, csak a betyárbecsület miatt drukkolok Viktornak, hiszen ő is magyar, de ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor be kell látnom, Jordan előadása sokkal erőteljesebb és érzelmesebb, míg Viktor inkább egy rutinos profi. Kíváncsian várom hogy dönt Adam Levine, a srácok mentora.

jordan-smith-viktor-kiraly-the-voice

2 Hozzászólások

  1. Hát szerintem Viktoré sokkal jobb volt. Valahogy jobban átjött és szerintem a hangja is kellemesebb, nem bántásból, de a másik tagnak túl magas hangja van egy férfihoz képest, még ha csak énekben is – nekem ez bántja a fülem. Remélem Viktor jut tovább :)

  2. Hmmm esélye sincs 0 % semmi, sajnálom :(.
    Jordan a mezőny egyik legerősebbje legkedveltebbje.
    De nagy eséllyel beválogatja egy másik zsűritag :).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here