Főoldal Hírek Elle Fanning főszereplésével készül az All The Bright Places film

Elle Fanning főszereplésével készül az All The Bright Places film

0
Oszd meg!

Újabb elképesztő Young Adult könyfeldolgozás tart a mozikba! 2015 januárjában jelent meg Jennifer Niven All The Bright Places című regénye, ami a közkedvelt Csillagainkban a hiba hangulatát idézi meg. A regény hamar nagy siker lett, itthon a Dream Válogatás részeként jelenik meg még idén, Veled minden hely ragyogó címmel.

veled-minden-hely-ragyogo-violet
Veled minden hely ragyogó amerikai borító | Elle Fanning | Fotó: Page to Premier

A film feldolgozási jogait a Mazur/Kaplan vásárolta meg, már azt is tudni lehet, hogy Miguel Arteta rendezi a filmet, aki korábban a Carrie naplójában is dolgozott. Szintén szuper hír, hogy a forgatókönyvet maga a szerző, Jennifer Niven írja, a forgatások pedig 2016 tavaszán kezdődnek.

A biztos főszereplő személyéről is lehullt a lepel. Violet Markeyt Elle Fanning alakíthatja. Az olvasók persze leginkább arra kíváncsiak, hogy ki lesz majd az elképesztő Theodore Finch életrekeltője. Amíg a döntés megszületik, rendeld elő a regényt már most, és érdemes elolvasni a premier előtt, különben lemaradsz egy csodás történetről. Alább csatoltam a fülszöveget, és amint friss hírek jönnek a filmről, megosztom az oldalon!

veled-minden-hely-ragyogoJennifer Niven – Veled minden hely ragyogó
Oldalszám: 420 oldal
Várható megjelenés: 2015. október 30.
Fordította: Kocsis Anikó
Előrendelés: most -20% engedménnyel
Fülszöveg: Megejtően szép kamasz szerelem három hónapja ez a sodró lendületű és megrázó történet, de még ennél is több: élet, halál, betegség, előítéletek és megbélyegzés, önfeláldozó igyekezet, gyász és a tragédiából való katartikus feltámadás körül forog Theo és Violet „love storyja”.
A két végzős középiskolás fiatal öngyilkosságra készülve ismerkedik meg az iskola óratornyának keskeny párkányán állva. Ki menti meg a másik életét? Ki a felelős a másikért? Ki és mit tehet (tehetne) a leselkedő végzet ellen?
Bepillanthatunk egy szeretnivaló fiú gondolat- és érzésvilágába, gyermekkori traumáiba, amelyek elkerülhetetlenül sodorják őt a kezdettől fogva sejthető végzet felé. A paradox módon felemelő vég mégis meglepetést tartogat az olvasónak, és egyhamar nem feledjük, ahogy Theót sem, aki rövid, üstökösszerű létével új életre serkenti szerelmét, Violetet.

3099 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here