Főoldal Hírek Elle Fanning főszereplésével készül az All The Bright Places film

Elle Fanning főszereplésével készül az All The Bright Places film

0
Oszd meg!

Újabb elképesztő Young Adult könyfeldolgozás tart a mozikba! 2015 januárjában jelent meg Jennifer Niven All The Bright Places című regénye, ami a közkedvelt Csillagainkban a hiba hangulatát idézi meg. A regény hamar nagy siker lett, itthon a Dream Válogatás részeként jelenik meg még idén, Veled minden hely ragyogó címmel.

veled-minden-hely-ragyogo-violet
Veled minden hely ragyogó amerikai borító | Elle Fanning | Fotó: Page to Premier

A film feldolgozási jogait a Mazur/Kaplan vásárolta meg, már azt is tudni lehet, hogy Miguel Arteta rendezi a filmet, aki korábban a Carrie naplójában is dolgozott. Szintén szuper hír, hogy a forgatókönyvet maga a szerző, Jennifer Niven írja, a forgatások pedig 2016 tavaszán kezdődnek.

A biztos főszereplő személyéről is lehullt a lepel. Violet Markeyt Elle Fanning alakíthatja. Az olvasók persze leginkább arra kíváncsiak, hogy ki lesz majd az elképesztő Theodore Finch életrekeltője. Amíg a döntés megszületik, rendeld elő a regényt már most, és érdemes elolvasni a premier előtt, különben lemaradsz egy csodás történetről. Alább csatoltam a fülszöveget, és amint friss hírek jönnek a filmről, megosztom az oldalon!

veled-minden-hely-ragyogoJennifer Niven – Veled minden hely ragyogó
Oldalszám: 420 oldal
Várható megjelenés: 2015. október 30.
Fordította: Kocsis Anikó
Előrendelés: most -20% engedménnyel
Fülszöveg: Megejtően szép kamasz szerelem három hónapja ez a sodró lendületű és megrázó történet, de még ennél is több: élet, halál, betegség, előítéletek és megbélyegzés, önfeláldozó igyekezet, gyász és a tragédiából való katartikus feltámadás körül forog Theo és Violet „love storyja”.
A két végzős középiskolás fiatal öngyilkosságra készülve ismerkedik meg az iskola óratornyának keskeny párkányán állva. Ki menti meg a másik életét? Ki a felelős a másikért? Ki és mit tehet (tehetne) a leselkedő végzet ellen?
Bepillanthatunk egy szeretnivaló fiú gondolat- és érzésvilágába, gyermekkori traumáiba, amelyek elkerülhetetlenül sodorják őt a kezdettől fogva sejthető végzet felé. A paradox módon felemelő vég mégis meglepetést tartogat az olvasónak, és egyhamar nem feledjük, ahogy Theót sem, aki rövid, üstökösszerű létével új életre serkenti szerelmét, Violetet.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here