Főoldal Hírek Meleg pornósztárt alakít a Disney hercege a legújabb amerikai botrányfilmben

Meleg pornósztárt alakít a Disney hercege a legújabb amerikai botrányfilmben

0
Oszd meg!

Újabb botrányfilm készül az Egyesült Államokban, és ez most tényleg nagyon durva lesz, gyaníthatólag rengeteget beszélnek majd róla. A produkció megtörtént esetet dolgoz fel, a téma LMBT, gyilkosság és melegpornó. Bizony, új területre lép a film, a megvalósítás is érdekes lehet.

garrett-clayton-brent-corrigan

2007-ben egy nagyon kacifántos ügy történt az amerikai melegpornó iparban. Az ügy pontos és részletes leírása ide kattintva elolvasható. Röviden: Joseph Kerekes és szeretője, Harlow Caudra brutálisan, huszonnyolc késszúrással megölték Bryan Kocis melegpornó-producert. Az indíték az volt, hogy megszerezzék az alig tizennyolc éves Brent Corrigan művésznéven futó pornósztárt, és a saját produkciójukban szerepelhessen Caudra partnereként.

A megtörtént esemény alapján készülő film, a King Cobra forgatását már el is kezdték. Az ifjú pornósztár, Brent Corrigan szerepében a Disney-sztár Garrett Clayton lesz látható. A film további szereplői: Molly Ringwald, Christian Slater, James Franco és a Pretty Little Liars-ből ismert Keegan Allen. A közösségi médiában a színészek több fotót is megosztottak, alább ezeket nézheted meg.

king-cobra-02 king-cobra-03 king-cobra-04 king-cobra-05 king-cobra-06

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here