Főoldal Hírek Az év híre: Nyolc év után folytatódhat a Gilmore Girls!

Az év híre: Nyolc év után folytatódhat a Gilmore Girls!

5
Oszd meg!

Annyiszor megírta már a sajtó, hogy elkészülhet a Gilmore Girls film, és annyiszor csalódtam emiatt, hogy már a reményről is lemondtam. Éppen ezért ért hatalmas és pozitív meglepetésként a tegnapi hír, miszerint a Netflix újra visszahozza a képernyőre a Gilmore lányokat. A sajtóhírek arról szólnak, hogy négyszer kilencven percnyi anyag készülhet, a történet pedig nyolc évvel később folytatódna, mint ahol a sorozat véget ért.

gilmore-girls-02
Alexis Bledel és Lauren Graham a sorozat hetedik évadában

A színészek már tárgyalnak is a Netflixszel. A helyzetet megkönnyíti, hogy jelenleg egyiküknek sincs hosszútávú tévés munkájuk. Alexis Bledel, Lauren Graham, Kelly Bishop és Scott Patterson is pihenget mostanság. Kérdés, hogy a sorozat után nem sokkal A-listás Hollywoodi szupersztárrá vált Melissa McCarthy visszatér-e. Aki viszont biztos nem fog, a Gilmore nagyapát játszó Edward Hernan, aki sajnos elhunyt. Nélküle már nem lesz ugyanaz…

gilmore-girls-01
Gilmore Girls reuinon 2010-es fotósorozat az EW jóvoltából

A hírek nagyon jól hangzanak, őszintén bízom benne, hogy tényleg elkészülnek a részek. Különösen azért vagyok felvillanyozva, mert a sorozat eredeti kreátora, Sherman-Palladino készíti az új részeket is, tehát minden esély megvan rá, hogy visszaköszönjön a régi minőség. Ami engem illet, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi zajlik mostanság a Gilmore lányok háza táján. Te hogy vagy vele?

5 Hozzászólások

  1. Én nagyon örülnék neki. Pont nemrég éltem bele maga, hogy igenis újrakéne nézni a sorozatot és akkor szembejön velem ez a hír, ami csak még jobban felvillanyozott. (:

  2. Tinikorom/középiskolás korom meghatározója volt ez a sorozat.A mai napig szeretem.Annyira örülnék,ha ez afolytatás tényleg megvalósulna.De egy csomószor írták már,hogy jön a folytatás vagy a befejező film,hogy én mostmár kétkedve fogadom ezeket a híreket.Persze nagyon drukkolok,hogy ezúttal tényleg megvalósuljon :)

  3. Annyira örülnék neki ha megvalósulna!!! Épp a nyáron daráltam le a sorozatot nem is tudom hanyadszor de megunhatatlan!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here