Same Old Love: Beleszerettem Selena Gomez legújabb dalába

  0
  Oszd meg!

  Hű de rég volt már, hogy beleszerettem egy új Selena Gomez dalba! A mostanság kijött új dalai valahogy nem varázsoltak el, sok idő kellett, mire valamennyire meg tudtam szeretni őket. Már éppen lemondtam volna az énekesnőről, amikor jött a Same Old Love! Hihetetlenül fülbemászó ez a dal, nagyon ütős a refrén és imádom a hangszerelését is. Tipikusan az a nóta, amit nem elég egyszer meghallgatnom, mert nem tudok leállni.

  A videoklip most kifejezetten tetszett. Nagyon jó ötletnek tartottam az elején, hogy Selena a limuzin ablakán keresztül nézze “a közemberek” tragédiáit, szembesüljön vele, hogy mennyire nehéz mindenkinek. Imádtam, ahogy mindez megmaradt a teljes videó során, és a hétköznapi problémák kerültek előtérbe. A klip közepén aztán amint jött a váltás, és Gomez megérkezett a színpadra, az egyszerűen még jobbá tette az egészet.

  Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a Who Says mellett ez lett a kedvenc Selena dalom, a videoklipjei közül pedig magasan ez a favorit. Kíváncsian várom Selena új albumát, remélem hozza ezt a minőséget.

  selena-gomez-same-old-love

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here