Főoldal Hírek Készülőben az Obszidián, a Bocsáss meg, Leonard Peacock és a Méreghercegnő forgatókönyve!

Készülőben az Obszidián, a Bocsáss meg, Leonard Peacock és a Méreghercegnő forgatókönyve!

0
Oszd meg!

Szuper hír a Vörös Pöttyös könyvek szerelmesei számára, hogy a Könyvmolyképző két könyvéből film, egyből pedig tévésorozat van készülőben. Őszintén bízom benne, hogy a projektek idővel nem halnak el, és valóban lesz mit néznünk. Íme, ezekről van szó!

obszidian-film

Jennifer L. Armentrout nagyon sikeres Luxen sorozatának az első része, az Obszidián filmes jogai már rég elkeltek, de nemrég mozgolódás támadt. Frissítették a szerződést, az írónő pedig már akkor megsúgta, hamarosan jó híreket közölhet. Nos, ez be is következett!

A Sierra Pictures foglalkozik a projekttel, ami mellé már ki is rendeltek egy forgatókönyvírót, aki hamarosan nekilát az Obszidián forgatókönyvének a megírásához. Ava korábban az Egy különc srác feljegyzésein is dolgozott, így mindenképpen jó ajánlólevéllel rendelkezik. Producerei is vannak már a filmötletnek, tehát elég nagy az esély arra, hogy Daemon Black a filmvásznakat is meghódítsa.

bocsass-meg-leonard-peacock-film

Már régóta lehet tudni, hogy film készülhet Matthew Quick lebilincselő Bocsáss meg, Leonard Peacock című regényéből. A munkálatokon a Magic Mike sztárja sztárja, Channing Tatum foglaltoskodik, aki a színészet mellett a rendezéssel is kacérkodik. Lenne is számára megfelelő szerep, a meleg tanár korban is tökéletesen passzolna rá!

A projekt a Weinstein Company cégen keresztül fut. Amit bizton tudni lehet, hogy készülőben a forgatókönyv, amin Mike Vukadinovich dolgozik, és Tatum mellett Red Carolin is beül a rendezői székbe. Fantasztikus volt a regény, jó lenne a vásznon viszont látni!

mereghercegno-film

Kresley Cole Arkánium krónikák sorozatának az első kötete, az itthon is megjelent Méreghercegnő tévésorozatos feldolgozást kaphat. A projekten a Warner Bros. tevékenykedik, az ő nevükhöz köthető például a Vámpírnaplók vagy a The Secret Circle adaptációja is.

Itt is van már kiszemelt forgatókönyvíró, a pilot epizódon Seamus Kevin Fahey dolgozik majd, aki korábban a Battlestar Galactica és a The Following szériákon ügyködött. Ezt a hírt mindenesetre érdemes óvatosan kezelni. Évente több száz sorozathoz készül forgatókönyv, de nagyon kevés jut el a képernyőkre, gondoljunk csak a The Selection vagy a Delírium feldolgozásokra, amik idő előtt elhaltak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here