Főoldal Érdekességek Cover Reveal Borítóleleplezés: Kylie Scott – Lick: Taktus

Borítóleleplezés: Kylie Scott – Lick: Taktus

0
Oszd meg!

Végre magyarul is megjelenik Kylie Scott lenyűgöző Stage Dive sorozatának első kötete, a Lick – Taktus! Az erotikával fűszerezett romantikus történetben egy tetovált, zenész srác hódítja meg a női szíveket.

Rendeld meg online puha kötésben | Tedd kívánság és/vagy várólistára molyon!

A BORÍTÓ

kylie-scott-lick-taktus

KÉRDEZZ-FELELEK

Hogy tetszik a borító?
Alapvetően imádom: jók a színek, mutatós a férfi felsőtest, tetszik a gitár és a cím betűtípusa is. Egyedül azokat a tetkókat nem bírom, amik színesek. Szerintem a fekete-fehér tetoválás sokkal szexibb :)

Mit gondolsz a romantikus – erotikus New Adult könyvekről?
Régen voltak ellenérzéseim, mostanra már megbarátkoztam a New Adult könyvekkel, sőt, meg is szerettem őket. Fontosnak tartom egyébként, hogy foglalkozzunk a huszonéves, a gimiből már elballagott korosztály útkeresésével is, úgyhogy örülök a jelenlétének a szórakoztató irodalomban.

A regény hősnője, Evelyn Thomas Las Vegasban házasodott a 21. születésnapja alkalmából… Te hogy töltötted a 21. születésnapod?
Őszinte leszek. Olyan rég volt, hogy nem emlékszem… De valószínűleg a legjobb barátommal töltöttem a napot, és valami szórakoztatót csináltunk :)

AZ ÍRÓRÓL

kylie-scottKylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit – a hazai kiadás már bőven a ráadás!

Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.

Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.

A FÜLSZÖVEG

Rendeld meg online puha kötésben | Tedd kívánság és/vagy várólistára molyon!

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte…
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here