A Cool TV műsorán mutatkozik be a New Girl – Az új csaj

  1
  Oszd meg!

  Jövőhéten Magyarországon is bemutatkozik a FOX csatorna egyik legsikeresebb komédia sorozata, a Zoey Deschanel főszereplésével készült New Girl. Hazai keresztségben Az új csaj címen lesz látható a Cool csatornán, minden hétköznap 18.20-kor, a Nyugi, Charlie helyén. A premierre október 23-án kerül sor.

  new-girl-01

  Már azt is tudni lehet, hogy kik lesznek a sorozat főhőseinek a magyar hangjai. Zoey Deschanelt Nemes Takách Kata, míg Hannah Simone-t Sallai Nóra szinkronizálja. A srácok orgánuma: Jake Johnson – Szőke Gábor, Lamorne Morris – Dányi Krisztián míg Max Greenfieldet Szabó Máté szólaltatja meg. Utóbbi igazi telitalálat a szerepre, van egy olyan érzésem, hogy lubickolni fog.

  ng_30_bath_group_1_2813_R2.jpg

  Az új csaj az első évadában egy rendkívül vicces és szórakoztató szitmon volt, amiben egy srácok által lakott albérlet életét kavarja fel Zoey Deschanel kicsit fura, de annál szerethetőbb karaktere. A szinkron az első két évadhoz készült el, bízzunk benne, hogy hamar hozza majd az RTL csoport az újabb évadokat. Amerikában jövőre mutatkozik be az ötödik évad, amiben a terhes Zoey helyét pár rész erejéig a filmsztárként ismert Megan Fox veszi át.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here