Videoklip-premier: Demi Lovato – Confident

2

Új videoklippel rukkolt elő Demi Lovato! Az énekesnő új dala a Confident címet viseli, ami egyben az október 16-án megjelenő albumának a címe is lesz. A Cool For The Summer után kíváncsian vártam mivel rukkol elő Lovato, és picit tartottam is tőle, hogy nem lesz elég ütős az újdonság. De szerencsére a Confident sokkal fülbemászóbb, mint a Cool For The Summer. Slágergyanús!

A különleges videoklip egy szuper történetet mesél el, amit öröm volt végigkövetni, pláne mert rég láttam Demi Lovatót színészkedni, és nagyon jól állt most neki, különösen ez a vadabb, keményebb szerep. A klippet Robert Rodriguez rendezte, és látható benne Michelle Rodriguez is, aki többek között a Halálos iramban filmből és a Lost című sorozatból lehet ismerős.

Egy szó, mint száz, igazán minőségi lett a Confident videoklip, és maga a dal is fantasztikus. Bízom benne, hogy az új stúdióalbum is legalább ennyire zseniális lesz, noha tudom, nem lesz egyszerű felülmúlni a Skyscreaper vagy a Give Your Heart a Break slágereket. Mindenesetre a Confident láttatni engedi a fényt az alagút végén.

demi-lovato-confident

2174 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

  1. Nagyon várom már a lemezt, és a héten végre jön! *-* Nekem mondjuk a Cool for the Summer a nyár egyik slágere volt, úgyhogy nem panaszkodom *-*

Leave A Reply