Főoldal Hírek A Nyári lányok a Sztárban sztár harmadik kiesői

A Nyári lányok a Sztárban sztár harmadik kiesői

6
Oszd meg!

Ma estére már csak tizenegy produkció bizonyíthatott a Sztárban sztár színpadán. A legkevesebb összesített pontot a Nyári lányok formáció kapta, így a harmadik héten búcsúzni voltak kénytelenek.

A Nyári lányok ma este a Tatu All The Things She Said produkcióját adták elő. Az orosz Tatu együttes ugye arról volt hírhedt, hogy ál-leszbikusként smároltak mindenütt. A zsűri meglepő módon éppen azért pontozta le a Nyári lányokat, mert a csókparádé elmaradt, és úgy tűnik az se hatotta meg a Bereczki-Liptai-Havas-Majka négyest, hogy a Nyári lányok testvérek. A vérfertőző leszbi csók tehát elmaradt, amit a zsűri mondhatni meg is torolt pontozás közben. A zsűrit most nagyon nem érzem fairnek. Egy testvérpártól mégse várjuk már el a csókot…

Az utóbbi két hétben nagy meglepetés volt számomra a Nyári lányok, egész jó produkciókat adtak elő, szóval sajnálom a távozásukat, pláne mert úgy érzem vannak tőlük gyengébbek is a mezőnyben, mint Csonka András és Rácz Gergő. Te hogy látod? A Nyári lányok megérdemelték a kiesést?

nyari_lanyok_kiesok

6 Hozzászólások

  1. Szerintem se érdemelték meg a kiesést, üde színfolt volt, hogy ketten voltak, és így duó produkciókat tudtak előadni. pl. ez a TATU formáció is nagy ötlet volt, ezt ugye szimpla énekes nem tudta volna előadni. A zsűri pedig ma nagyon “rácsapunk a hasunkra és adunk pontot” játékot játszott, sokszor maguk se tudták, hogy értékeljék. Adélt is lepontozták, csak azért, mert nincs nagy feneke, pedig rohadt jól mozgott. Hát, sajnálom most nagyon a csajokat.

  2. Nagyon egyetértek veled. Én nem szeretem különösebben a Nyári lányokat és nem is tetszik igazán, hogy szinte egy emberként vannak kezelve, de nem érdemelték meg a kiesést. Szerintem ma kifejezetten jók voltak és fel nem foghatom, hogy Csonka András, aki hétről hétről nagyon hamisan és az eredeti előadóra távolról sem emlékeztető hangon énekel, hogy maradhatott benn velük szemben. Esküszöm, semmi bajom amúgy Csonka Andrással, de szerintem borzasztó gyenge volt a mai produkciója.

  3. Én sem kedvelem őket annyira,de szerintem sem nekik kellett volna kiesniük.Csonkának vagy Adélkának kellene már kiesnie.

  4. Imádtam őket, és nagyon sajnálom, hogy kiestek!!! Mindenki tudta, hogy ez nem volt fair! Bereczki is megmondta, hogyha az énektudás számítana, a Nyári lányok bennt lettek volna a top 3-ban!!! Csodálatos produkciókat nyújtottak és hihetetlen átalakulásokat láthattunk tőlük. Még nagyon sok minden lett volna bennük. A leginkább Mariah Carey és Whitney Houston duettje vágott volna oda, a sok süketfülűnek. Na de sebaj, hajráááá lányok!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here