A Nyári lányok a Sztárban sztár harmadik kiesői

  6
  Oszd meg!

  Ma estére már csak tizenegy produkció bizonyíthatott a Sztárban sztár színpadán. A legkevesebb összesített pontot a Nyári lányok formáció kapta, így a harmadik héten búcsúzni voltak kénytelenek.

  A Nyári lányok ma este a Tatu All The Things She Said produkcióját adták elő. Az orosz Tatu együttes ugye arról volt hírhedt, hogy ál-leszbikusként smároltak mindenütt. A zsűri meglepő módon éppen azért pontozta le a Nyári lányokat, mert a csókparádé elmaradt, és úgy tűnik az se hatotta meg a Bereczki-Liptai-Havas-Majka négyest, hogy a Nyári lányok testvérek. A vérfertőző leszbi csók tehát elmaradt, amit a zsűri mondhatni meg is torolt pontozás közben. A zsűrit most nagyon nem érzem fairnek. Egy testvérpártól mégse várjuk már el a csókot…

  Az utóbbi két hétben nagy meglepetés volt számomra a Nyári lányok, egész jó produkciókat adtak elő, szóval sajnálom a távozásukat, pláne mert úgy érzem vannak tőlük gyengébbek is a mezőnyben, mint Csonka András és Rácz Gergő. Te hogy látod? A Nyári lányok megérdemelték a kiesést?

  nyari_lanyok_kiesok

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here