Főoldal Érdekességek Bulvár Ezek megőrültek! A Bors szerint Avril Lavigne öngyilkos lett, és egy imposztor...

Ezek megőrültek! A Bors szerint Avril Lavigne öngyilkos lett, és egy imposztor vette át a helyét

3
Oszd meg!

A magyar bulvár “újságírás” mindig is a hangzatos címekről, a kitalált történetekről és a béna minőségről volt hírhedt. Láttam már mindenféle cifraságot, de ez a mostani túlmegy minden határon… De most komolyan, hogy a fenébe írhatták le mindezt? Még ha létezik is ilyen elmélet, miért kell úgy átadni, mintha igaz lenne?

avril-lavigne-gif-01

A Bors szerint ugyanis Avril Lavigne 2004-ben a szülei válása után öngyilkos lett, a helyét pedig egy imposztor vette át, aki hasonlít rá, de mégsem ő. Szerintük az összes (!) új Avril dal 2004 előtt rögzítve lett, és hoztak két hű de meggyőző (érzed az iróniát, ugye?) képet, amiben azt ecsetelik, hogy ő nem lehet Avril, mert másutt van a tetkója (photoshop?) és más lett az orra (plaszika?). Komolyan, agyam eldobom, pláne mert egy csomóan el is hitték.

avril-lavigne-gif-02

Hihetetlenül durvának gondolom, hogy egy magyar napilap, amit (sajnos) több tízezren olvasnak ennyire lemenjen kutyába, és ilyen hülyeségekkel tömje az olvasói fejét. Nem is lep meg, hogy a “cikk” írója fel se merte vállalni a valódi nevét. Szégyen, egyszerűen szégyen ami a bulvár újságírásban zajlik…

avril-lavigne-gif-03

3 Hozzászólások

  1. A Bors “mentségére” legyen mondva,hogy ezt a szorit most nem ők kreálták.Külföldi oldalakon is írnak erről.Amúgy ez az egész tényleg egy oltári nagy kamu.

    • Oké, akkor írják meg, hogy van egy ilyen elmélet, és ne úgy tálalják, mintha _igaz lenne_ a dolog. Mert igazából tálalás kérdése az egész…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here