Főoldal Érdekességek Érdekességek Lehullt a lepel: Íme, Angyali gonosz könyvek borító modellje!

Lehullt a lepel: Íme, Angyali gonosz könyvek borító modellje!

0
Oszd meg!

Itthon is nagy siker a Dream válogatás égisze alatt megjelent Angyali gonosz sorozat. A borítót is sokan szeretik ám, amiben nagy szerepe van a jóképű srácnak is, akit Dominic Natale-nek hívnak. A kötet írónője, Wendy Higgins készített is vele egy interjút, amiben sok érdekesség kiderül. Angolul a teljes anyag itt elolvasható.

dominic-atele-cover-model

Domiinic mesél például a fotózásról, ami nagyon nehéz volt számára a fotós elvárásai miatt, de szerette a munkát, és azt is viccesnek tartotta, hogy a L’Oreéal vezető stylisztja is jelen volt. No és folytatja-e a modellkedést? Hébe-hóba kap egy hívást, néha becsúszik egy-egy tisztességes ajánlat is, de alapvetően nincs sok felkérése.

Dominic Natale

Ha már egy ilyen helyes srácról van szó naná, hogy felmerül bennünk: szokott-e olvasni? Sajnos azt válaszolta, hogy nem igazán. Oktatási könyvek, magazinok, blogok, újságcikkek lecsúsznak, zen, meditáció és üzleti könyvek is, de valahogy a regények kimaradtak. Wendy Higgins erre meg is jegyezte, elküld számára pár példányt az Angyali gonoszból, hátha megtetszik neki. Bízom benne, hogy így is lett!

A könyveket olvastad már? Ide kattintva 16% kedvezménnyel megrendelhetőek!

Dominic Natale 2 Dominic Natale 3

1872 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here