Főoldal Érdekességek Érdekességek Hoppá! Íme, tíz Gilmore Girls érdekesség!

Hoppá! Íme, tíz Gilmore Girls érdekesség!

2
Oszd meg!

A Gilmore Girls szeretete örök, éppen ezért íme, tíz érdekesség a sorozatról, remélhetőleg csupa olyan, amiről még csak nem is hallottál!

jess

1. Nem sokon múlt, hogy elkészüljön a Jesse saját sorozata! Here Comes The Son címmel backdoor pilot készült, ami az egyik Gilmore Girls részben mutatkozott volna be, de a The WB végül leállította a projektet anyagi okokra hivatkozva.

2. Tudtad, hogy Keiko Agena huszonhét éves volt, amikor a Gilmore Girls premierjében eljátszotta Rory legjobb barátnőjét? A karaktere, Lane amúgy csak tizenhat az első évadban.

3. Azt hitted, hogy Luke csupán a sorozat kedvéért visel állandóan hátrafelé fordított baseball sapkát? Az őt alakító Scott Patterson is szerette ám a viseletet, pláne mert korábban baseball csapatban is játszott.

luke and lorelai gilmore girls

4. Vannak azok a jó véletlenek… Luke és Lorelai kapcsolata is ennek köszönhető. Luke karakterét ugyanis eredetileg nőnek tervezték, majd pasira váltották, de nem tervezték, hogy állandó szereplő lesz… a sztori végét ismerjük ;)

5. Mivel a Gilmore Girls volt Alexis Bledel első nagy szerepe, ezért Lauren Graham gyakran segítette őt a forgatásokon, például a megfelelő helyre irányította a jelenetekben. Szó szerint! Hát nem jó fej?

jon-hamm-gilmore-girls

6. Mielőtt Jon Hamm meghódította volna a nézők és a kritikusok szívét a Mad Menben, még Lorelai Gilmore-nak csapta a szelet a Gilmore Girls-ben. Egész jól mutatnak együtt, igaz?

7. Alexis Bledel utálja a kávét, éppen ezért a forgatások során legtöbbször kólát ivott. A buborékok persze nem látszóttak, szóval pfujj, a szénsavmentes kóla nem is kóla!

Gilmore Girls TV Series starring Liza Weil as Paris Geller - dvdbash

8. Liza Weil, azaz Paris eredetileg Rory szerepére jelentkezett! A producerek végül nem őt választották, de annyira elégedettek voltak a színésznővel, hogy írtak számára egy új karaktert. Így született meg Paris! Remek döntés.

9. A Gilmore Girls legendás arról, hogy rettentő gyorsan beszélnek benne a szereplők, ezért naná, hogy a forgatókönyvek is extra hosszúak voltak. Átlagosan 70-80 oldal, míg más egy órás sorozaté maximum 60 oldal.

10. Stars Hollow egy valódi, létező város! Bizony, akármikor meglátogatható. Igazából Washington Depot-nak hívják a bájos várost, ami Connecticutban található. Megértem ám, ha rögtön repülőjegyet foglaltok ;)

2 Hozzászólások

  1. Köszi ezt a cikket.Annó nagy Gilmore girls-fan voltam,és a mai napig nagyon szeretem ezt a sorozatot.Egyébként állítólag annak idején tervezték,hogy a sorozathoz készítenek majd egy befejező filmet,de sajnos nem valósult meg……… Még egyszer köszönöm a cikket.Jó egy kicsit nosztalgiázni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here