Főoldal Érdekességek Bulvár Éljen az ifjú pár! Tom Daley eljegyezte élete szerelmét!

Éljen az ifjú pár! Tom Daley eljegyezte élete szerelmét!

0
Oszd meg!

Két évvel ezelőtt jelentette be szívhez szóló Youtube videójában a brit olimpikon, Tom Daley, hogy a fiúkhoz (is) vonzódik. Akkor beszélt először arról is, hogy a párja, a nála húsz évvel idősebb Dustin Lance Black, a Milk című film Oscar díjas forgatókönyvírója. A pár azóta is nagy boldogságban él, rengeteget jótékonykodnak és tevékenyen tesznek az elfogadásért.

tom-daley-001

A napokban újabb szintet lépett a kapcsolatuk, ugyanis bejelentették, hogy eljegyzik egymást. Daley így írt róla: “Két évvel ezelőtt találkoztam a szerelememmel, és az életem örökre megváltozott. Köszönöm, hogy olyan különlegessé tetted életem“. Hamarosan meg is jött a válasz Dustintól: “Két évvel ezelőtt csináltunk egy szelfit nem sokkal azután, hogy találkoztunk… abban a pillanatban az életem örökké megváltozott. Boldog évfordulót, szerelmem!” Hát nem édesek?

Battersea Power Station Annual Party - Arrivals

Arról még nem esett szó, hogy az esküvőt mikor tartják, de szintén friss hír Tom Daley háza tájáról, hogy 2016-ban is kiad egy szexi naptárat, ami ide kattintva megrendelhető. Alább pár képet láthatsz a naptárból, ami alapján egyértelműen kijelenthető, szerencsés fickó ez a Dustin Lane Black! Sok boldogságot az ifjú párnak!

tom-daley-2016-calendar-001

3286 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here