Főoldal Hírek Király Viktor továbbjutott az amerikai The Voice-ban! Csekkold a bemutatkozó dalát!

Király Viktor továbbjutott az amerikai The Voice-ban! Csekkold a bemutatkozó dalát!

4
Oszd meg!

Mérhetetlen büszkeséggel töltött el az a pár perc, amíg Király Viktor az Amerikai The Voice-ban szerepelt. Amikor ennyire vegyes a magyarok megítélése külföldön iszonyú jó látni, hogy van, aki pozitív hírünket keltse. Az meg külön tisztelendő, hogy bevállalta az amerikai szereplést annak ellenére, hogy lebőgés is lehetett volna a vége.

Már a kisfilmnél szélesen vigyorogtam, látva a magyar helyszíneket. Amint szó esett a tehetségkutatóról, Viktor életéről, a sztárságáról, a zenéjéről, még inkább elkezdtem drukkolni, hogy sikerüljön neki az Amerikai Álom. Nagyon megérdemelné. Viktor brutál jól tolta a válogató során, mind a négy mentor utána fordult, és végül Adam Levine, a Maroon 5 frontembere lett a mestere. Bár, azon csodálkozom, hogy a mesterek közti harc valahogy elmaradt, de Adam tökéletes választás lesz Viktor mellé. Őszintén kívánom, hogy még tovább jusson a verseny során! A videó alatt elolvasható Viktor Facebookra kiírt üzenete.

Borzasztóan nehéz volt eldönteni, hogy egyáltalán induljak-e ezen a versenyen, már így is elég szeretetet kapok tőletek, de mégis, valahogy úgy éreztem, itt az idő, hogy kipróbáljam magam. Köszönöm mindenkinek, aki eddig támogatott! Nagyon nehéz új utakra törni, sok bátorsággal, félelemmel jár, de remélem büszkék vagytok rám. És nem utolsó sorban a követőim, akik már nyolc éve a Megasztár óta töretlenül itt vannak mellettem. Semmit nem érnék nélkületek, mivel ti hallgattok és szerettek engem. Remélem ez így is marad. Mutassuk meg együtt, hogy mire vagyunk képesek!Király Viktor

the-voice-viktor-kiraly

4564 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Nagyon jól énekelte ezt a dalt is. Viktorba minden megvan ahhoz hogy világsztár legyen jó hangja, jó a megjelénese és angol az anyanyelve. Lindának nem jött össze remélem neki összejön. Én is szurkolok neki hogy sokáig versenybe legyen

    • Ennyi erővel nekünk sem kellett volna Király Viktorozni a Megasztárban, hiszen Amerikából jött, Viktör Kirali-ként futhatott volna ;) Csak hát, azért az elég hülyén hangzana magyar műsorban, ahogy amerikaiban is, hogy Király Viktor :) Az viszont nagyon jófejség, hogy nem ViCtor néven fut, hanem megtartotta a K betűt középen.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here