Főoldal Hírek Vadiúj sorozatok és premier évadok ősszel az AXN műsorán

Vadiúj sorozatok és premier évadok ősszel az AXN műsorán

0
Oszd meg!

A magyar AXN ősszel sem pihen le, érkeznek a vadiúj sorozatok és persze a régiek is folytatódnak. Illusztris a lista, és nem csak a nyomozós szériák hívei találhatják meg a nekik való néznivalót. Íme, az összes újdonság ismertetővel együtt!

CROSS_302_0452.JPG

Crossing Lines – Határtalanul 3. évad (Crossing Lines)

Immár harmadik évadát kezdi a pörgős akciójelenetekben bővelkedő krimisorozat, a Crossing Lines – Határtalanul. A nyomozógárda új tagokkal is gazdagodik, többek között a svéd gyökerekkel rendelkező Carine Strand nyomozóval (Elizabeth Mitchell), a minden-lében kanál újonc Ellie Delfont Bogard-ral (Naomi Battrick) és a sokat látott, rutinos rendőrrel, Marco Constantéval (Goran Vinsjic), aki óriási tapasztalattal rendelkezik a túsztárgyalás terén.

Premier: 2015. október 14. 21:00 – AXN csatorna

Elementary III

Sherlock és Watson 3. évad (Elementary)

A harmadik évad elején Sherlock (Johnny Lee Miller) és Watson (Lucy Liu) külön utakon jár. Sherlock Londonban az angol titkos ügynökségnek dolgozik, Watson pedig önálló nyomozói karrierbe kezdett, és szert tett egy igen dögös pasira is, a fejlesztési befektető, Andrew Mittal (Raza Jaffrey) személyében. Sherlock visszatér New Yorkba, és magával hozza mentoráltját, a gyönyörű és rendkívül tehetséges Kitty Wintert, (Ophelia Lovibond). Watson eleinte nemigen lelkesedik Kitty iránt, és Andrew sem tudja, hogy mit gondoljon a barátnője életében korábban oly fontos szerepet játszó Holmesról.

Premier: 2015. október 27. 22:00 – AXN csatorna

NCIS LA VI

NCIS: Los Angeles 6. évad (NCIS: LOS ANGELES)

Az NCIS: Los Angeles tengerészeti helyszínelői, a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoznak. A nyugati part csapata Gibbs egységéhez hasonló ügyeken dolgozik, ám itt, távolabb az NCIS főhadiszállásától a főnök, Hetty, szabadabb kezet kap a munkában. A sorozat ezúttal a 6. évaddal tér vissza az AXN képernyőjére.

Premier: 2015. november 5. – AXN csatorna

PILOT

Scorpion 1. évad (Scorpion)

A zsenikből álló nemzetközi hálózat, a Scorpion jelenti a védelmi erők utolsó vonalát a modern világot fenyegető, komplikált veszélyek elhárításában. Cabe Gallo (Robert Patrick) szövetségi ügynök felkéri a 197-es IQ-jával a világ legintelligensebb emberei közé tartozó különc géniuszt, Walter O’Brient (Elyes Gabel) a csapat vezetésére.

Premier: 2015. november 9. – AXN csatorna

VIOLA DAVIS

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 2. évad (How To Get Away With Murder)

A sorozat főszereplője, Viola Davis, az első fekete bőrű színésznőként vihette haza a 2015-ös Emmy-díjat drámai színésznő kategóriában a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? c. sorozatban nyújtott alakításáért. Annalise Keating „Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?” elnevezésű szemináriumának eseteit bemutató sorozat első évada hatalmas siker lett az Egyesült Államokban. Azévadának megrázó befejezése után számtalan kérdéssel indít a második évad, a válaszokat pedig meg is kapjuk majd minden idők legbizarrabb jogi szemináriumán.

Premier: 2015. november – AXN csatorna

1RGP0116.CR2

Alkonyattól pirkadatig 2. évad (From Dusk Till Dawn)

A második évad elején Seth Gecko (D.J. Cotrona) és Kate Fuller (Madison Davenport) együtt róják az utakat, „a vámpír világ Bonnie és Clyde-ja”, Richie Gecko (Zane Holtz) és Santanico (Eiza González) gyilkos mulatásba kezdtek az Egyesült Államokban. Seth még mindig szenved testvére árulása miatt, többé már nem az a profi bűnöző, aki egykor volt. Freddie Gonzalez (Jesse Garcia) az első évad végén ugyan hazatért családjához, de a történet nem ért véget számára. Paranoinásan igyekszik megvédeni családját a természetfeletti lényektől, ám Lord Malvado újra keresztezi útját.

A Gecko testvérek, Santanico, Gonzalez és Fullerék hamarosan újra találkoznak, hogy egy közös ellenséggel szálljanak szembe.

Premier: 2015. november – AXN Black csatorna

CSI: CYBER

CSI: Cyber helyszínelők 1. évad (CSI:Cyber)

A sorozatban az FBI egy különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg, akiknek a feladata az Észak-Amerikában történő kiberbűnözés felderítése. Avery Ryan (Patricia Arquette) viselkedéselemző hozta létre az FBI kiberűnözéssel foglalkozó egységét. Ő vezeti a „Hack-for-good”-programba bekerült kiberbűnözők csapatát, akik a börtönbüntetés helyett neki dolgozhatnak.

A Cyber helyszínelők a CSI első olyan spin-off sorozata, amelynek nő a főszereplője. A főszereplő karaktere egy valós személyen alapszik, Mary Aiken kiberpszichológuson.

Premier: még nincs pontos premier dátum

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here