Főoldal Hírek Mozifilm készül Lauren Oliver Mielőtt elmegyek című regényéből

Mozifilm készül Lauren Oliver Mielőtt elmegyek című regényéből

1
Oszd meg!

Újabb Young Adult regényből készül film! A kiválasztott ezúttal Lauren Oliver itthon is megjelent műve, a Mielőtt elmegyek lett. A filmet Ry Russo Young rendezi, a forgatókönyvet Maria Maggenti írja.

Zoey Deutch

A könyv pozitív értékelésekkel bír, bár erős a Ha maradnék áthallás, de alapvetően kíváncsi lettem. Főszereplőnk mindenesetre már van, Samanthát a Vámpírakadémiából ismert Zoey Deutch alakíthatja. A tervek szerint jövőre mutatják be a filmet, bár egyelőre nagy a csend, de remélhetőleg hamarosan beindulnak a hírek.

mielott-elmegyekKíváncsi lettél? Íme, a regény fülszöveget: Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben – a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig. Február 12. péntek csak egy újabb napnak ígérkezik irigylésre méltó életében. De végül kiderül, hogy a legutolsó. Aztán kap egy második esélyt. Tulajdonképpen összesen hét esélyt kap. Egy elvarázsolt héten keresztül mindennap újraélheti élete utolsó napját, és kibogozhatja a halála köré fonódott rejtélyeket. Közben arra is rájön, mekkora a valódi értéke mindannak, amit elveszíthet.

3379 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here