Főoldal Hírek Itthon is folytatódik a Glee, a One Tree Hill és a Pretty...

Itthon is folytatódik a Glee, a One Tree Hill és a Pretty Little Liars

4
Oszd meg!

A legtöbb ifjúsági sorozata sorsát elég mostohán kezeli az RTL csoport, hiszen eleve több éves csúszással mutatja be, és az sem ritka, hogy az évadpremierek között két-három évet is várni kell. Most ősszel szerencséjük lesz a szinkront kedvelőknek, ugyanis három szériából is érkezik az új évad, és remélhetőleg az összes részt le is adják.

pll-season3

Hazug csajok társasága – 3×01 – Október 01. RTL II.

Míg Amerikában a hatodik évad fut, itthon hárommal lemaradva izgulhatnak a feliratot nem kedvelő nézők. Ezekben a részekben a lányok már tudják, ki “A”, de arról sejtelmük sincs, hogy újabb több éves tortúra és egy új “A” vár rájuk – meg ránk, nézőkre is, ugyanis a minőség innen csökkent drasztikusan.

glee-season3

Glee – Sztárok leszünk – 3×01 – október 03. RTL Klub

A hatodik évadával már véget ért a sorozat Amerikában, és ki tudja, egyszer talán itthon is eljutunk addig. A remény hal meg utoljára, igaz? Mindenesetre nem tudom mennyire örüljek a hazai premiernek, hiszen anno durván kivágták a második évadból Klaine csókjelenetét. A harmadik évadban pedig még szex-féleség is van. Ajjaj!

oth-season9

Tuti gimi – 9×01 – Október 03. RTL Klub

Ez egyszerűen hihetetlen! Úgy tűnik végre itthon is befejeződik a sorozat vetítése? Kérem szépen, ez felér egy csodával! Itt már összeszedtem milyen mostoha sorsa volt a One Tree Hill-nek a hazai vetítések során, az meg ki is maradt, hogy a nyolcadik évadból két premier rész után húztak be pár hónapos szünetet… Mindenesetre most minden esély megvan rá, hogy itthon is véget érhessen a sorozat. Kíváncsian várom!

3390 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. A Klaine szexjelenetet szerintem nehezebb lenne kivágni, mert ha jól emlékszem össze van vágva a Finchel szexjelenettel, meg még talán zene is van alatta, szóval azt nehezebb megvágni szerintem. (Bár mostanában láttam a Helyszínelőkből olyan durván megvágott részeket, hogy kezdem azt hinni semmi sem lehetetlen…)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here